FIM Rally 2019 – Roskilde, Denemarken

Op 31 juli tot en met 2 augustus 2019 vindt de FIM-Rally plaats in Roskilde, Denemarken.

Informatie

Roskilde is een stad geleden in de regio Seeland in het oostelijke gedeelte van Denemarken. Met een inwonersaantal van iets meer dan 50.000 (2017) en een rijke geschiedenis is dit een van de oudste steden van Denemarken. Zo was Roskilde tot de 14e eeuw een handelsroute van de Vikingen over land en zee en deed het dienst als hoofdstad van Denemarken.

De stad ligt ten zuiden van de Roskildefjord. In de fjord zijn verschillende Vikingschepen gevonden, die sindsdien in het Vikingschipmuseum  tentoongesteld worden. In de fjord ligt een aantal kleine eilanden en de omliggende plaatsen Frederikssund, Jyllinge, Veddelev en Jægerspris. Verder staat Roskilde bekend om de Kathedraal, welke onderdeel uitmaakt van de Werelderfgoedijst van UNESCO en Roskilde organiseert elke zomer sinds de jaren ’70 één van de grootste popfestivals van Europa.

Kijk voor uitgebreide informatie op: https://fim-rally2019.com

Voor meer informatie en om je aan te melden voor het FIM Rally 2019 moet je het door de organisator beschikbaar gestelde onderstaande formulieren invullen en sturen naar de KNMV. Dit kan per post: KNMV, afdeling Serviceteam, Postbus 650, 6800 AR  Arnhem of per mail naar reizen@knmv.nl.

 

Roskilde Kathedraal
Roskilde Kathedraal