FIM Mototour of Nations
Castelo de Vide

Van 5 tot en met 8 september 2019 vindt de Mototour of Nations 2019 in Castelo de Vide, Portugal.

Informatie

Castelo de Vide is een plaats en gemeente in het Portugese district Portalegre. Het is ontstaan in de 13e eeuw langs een bergkam, waar het kasteel zich bevindt, en de naburige zuidelijke helling. Dit gebied wordt nu “Canto da Aldeia” (hoek of rand van het dorp) genoemd. Het is een uniek en zeer karakteristiek stedelijk complex met een hoge architectonische, historische en culturele waarde.

Speciale attracties zijn de Igreja Matriz de Santa Maria da Devesa (18e tot 19e eeuw), gelegen in het centrum van het dorp op Praça D. Pedro V en de Igreja de Nª Sra. da Alegria (17e eeuw). Van overal in het dorp kun je de Ermida de Nossa Senhora da Penha (16e eeuw) hoog bekijken. Een andere tip, bezoek de Ermida, geniet van het beste uitzicht op Castelo de Vide en een geweldige zonsondergang over het Alentejo-plateau.

Kijk voor uitgebreide informatie op: http://fim-mototour2019.com/ 

Voor meer informatie en om je aan te melden voor het FIM Rally 2019 moet je het door de organisator beschikbaar gestelde onderstaande formulieren invullen en sturen naar de KNMV. Dit kan per post: KNMV, afdeling Serviceteam, Postbus 650, 6800 AR  Arnhem of per mail naar reizen@knmv.nl.

bron: http://www.andancas.net