Fransen Motorenrit

Soort Evenement

Toerrit

Beschrijving van de route

GPX

Start

04/09/2022

Begin tijd

09:00

Eind tijd

09:30

Naam startlocatie

Motorshop Fransen

Adres

Hoofdstraat 95

Postcode

9944 AC

Plaats

Nieuwolda

Afstanden

200 km

Kosten

€ 5 (MTC Veendam-leden gratis)

Herinnering

Geen herinnering

Belangrijke informatie

Beste motorrijders ,
En is weer een dagrit en wel de Motorshop Fransenrit zondag 4 Sept 2022 en heeft een lengte van 200 km.

Start is bij Motorshop Fransen (Hoofdstraat 95 ,9944 AC Nieuwolda).Er zijn geen geplande stops en de route gaat grotendeels door Duitsland. Dus jouw ID-bewijs niet vergeten.

De route gaat via Finsterwolde , Oudeschans en bij Wymeer de grens over. Dan langs de grens naar Meppen. En dan via Haren, Rutenbrock de grens weer over naar Nederland. En dan via Onstwedde naar het eindpunt in Blijham.

Graag weer digitaal (email) aanmelden en starten kan dan tussen 9:00 uur en 09.30 uur bij Motorshop Fransen. Dit is vroeger dan normaal, maar dan kan je ook nog Formule 1 gaan kijken. De route is vooraf te downloaden voor GPS. Voor MTC-leden is dit natuurlijk gratis, niet-leden betalen € 5,- inschrijfgeld per motor. De route is op te vragen bij Johan Meijer via het emailadres JohanMeijer19@gmail.com. Je krijgt dan een betaallink en na de betaling krijg je de route in .gpx

Disclaimer.

De deelnemers aan de toertocht, georganiseerd door MTC Veendam , nemen voor kennis aan dat de tocht in principe op eigen gelegenheid is. Alle extra services zoals de aangeboden route en route-begeleiding zijn pure service. U hoeft niet van deze diensten gebruik te maken, u bent ook in de gelegenheid om op ieder moment af te zien van begeleiding. Neemt u wel deel aan de route begeleiding, kunnen hieraan geen rechten worden ontleent. Uiteraard gelden de normale verkeersregels wel. Mocht een ander door schuld een ongemak of schade veroorzaken , is deze persoon privé aansprakelijk.

Inschrijven

Contactgegevens

Naam organiserende club

MTC Veendam e.o.

Club nummer

217

Contactpersoon

Johan Meijer

Email

JohanMeijer19@gmail.com

Telefoon

06 42285198

Terug naar kalenderoverzicht