7-daagse KNMV Midweektoer

Naam kort

7-daagse midweektoer

Start

03/06/2018

Tot

09/06/2018

Website
Niveau

Internationaal

Passen rijden en bochten draaien: zeven dagen dansen op de flanken van de Alpen en de Dolomieten.

De reis begint op zondagmiddag 3 juni in het starthotel in de omgeving van Augsburg. Op maandag rijden we via een stevige route van bijna 400 kilometer naar het hotel in de buurt van Villach over de Deutsche Alpenstrasse en over de Großglockner Hochalpstrasse.

De dagen erna volgen drie pittige rondritten door Karinthië, door een stukje Dolomieten en door het Triglavski nationaalpark in Slovenië. Op vrijdag keren we weer terug in ons starthotel in Augsburg.

Je mag je al met al verheugen op vijf dagen heerlijk sturen in een schitterend landschap. De routes zijn gemiddeld goed voor drie bochten per kilometer! Je kunt je uitleven op de Nassfeldpas, de Nockalmpas; de Sölkpas; de Predilpas; de Plöckenpas; de Gailbergpas en nog een paar meer. Natuurlijk zit er ook de mooiste Alpenroute van Slovenië in, de Vršič-pas. Voor de echte liefhebbers van spannende bochten is er als bonus de Mangart Bergstrasse naar de parkeerplaats bij de Mangarthut.

Hotel Alexanderhof in Millstatt is deze week het hart van de Midweektoer, een gezellig motorhotel met uitzicht op de Millstätter See. Het hotel heeft alles in huis om het de motorrijder naar de zin te maken. Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijt verzorgd. Het restaurant serveert creatieve gerechten, die worden bereid met verse lokale producten.

En na een dag heerlijk sturen kun je gezellig napraten met een biertje of een glaasje wijn op het terras met prachtig uitzicht, of je ontspant in het zwembad of de sauna. Wat wil je nog meer?

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de 7-daagse KNMV midweektoer? Bekijk dan de reisinformatie en boek snel!

Contactgegevens

Terug naar kalenderoverzicht