7-daagse KNMV ‘Dirty Roads’

Naam kort

7-daagse Dirty Roads Frankrijk

Start

02/09/2018

Tot

08/09/2018

Website
Niveau

Internationaal

Krijg je direct de neiging om je motor te starten als we het hebben over de Parpaillon, de Sommeiller, de Maira Stura Kammstrasse of de Col du Tende? Dit is dé reis voor iedereen die regelmatig van de gebaande paden afgaat en dat wil doen in een van de mooiste regio’s die Europa rijk is. Beleef de mooiste onverharde en verharde passen die het grensgebied van Italië en Frankrijk rijk is en gebruik je allroad waar ie voor bedoeld is: genieten!

De ‘Dirty Roads’ neemt je mee naar de mooiste allroad wegen in de Franse Alpen. De routes zijn geschikt voor de zwaardere allroad motoren zonder speciale noppenbanden. Wel zijn allroad banden aan te raden. Van de rijders verwachten we een goede motorbeheersing met beginnende ervaring op het onverhard en met rijden in de bergen. De cursus VRO basis Allroad zou een erg goede voorbereiding zijn voor deze reis. Voor ervaren Allroad-rijders is deze reis ook geschikt.

We verzamelen op 2 september in het hotel in Briançon. Op maandag komen we lekker in het ritme via de  Colle delle Fenestre naar de Assietta Kammstrasse. Op dinsdag verplaatsen we via de Col D’Izoard naar het zuidoosten voor enkele dagen richting Isola2000 om een betere uitvalsbasis te hebben voor de Maira Stura en de Col du Tende. Op donderdag gaan we weer terug naar ons hotel in Briançon om onder meer de Parpaillon te rijden. Op zaterdagochtend volgt het laatste ontbijt waarna we de ‘Dirty Roads’ afsluiten. Gedurende de vijf dagen rijden we ongeveer 1300 km en is de hoogste pas 3000 meter.

Briançon ligt als op een na hoogste stad van Europa (1330m) perfect gelegen voor onze reis. Van hieruit kunnen we diverse allroadpistes perfect bereiken. Parc Hotel Residence is onze uitvalsbasis tijdens vier nachten. Goed uitgeruste kamers, een zeer uitgebreid ontbijt met de mogelijkheid je lunchpakket samen te stellen en zeer behulpzaam personeel geven ons alle gelegenheid om ook voor en na de rit te genieten!

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de 7-daagse KNMV 'Dirty Roads' toer? Bekijk dan de reisinformatie en boek snel!

Contactgegevens

Terug naar kalenderoverzicht