3-daagse KNMV Kennismakingstoer II

Naam kort

3-daagse Kennismakingstoer II

Start

31/08/2018

Tot

02/09/2018

Niveau

Internationaal

De KNMV Kennismakingstoer is jouw inwijding in motorrijden op bergwegen. Ontdek hoe leuk het is om met je motor op pad te gaan in het buitenland. Drie dagen vol tips, tricks en prachtige ervaringen. Onvergetelijk!

In het eerste weekend van september trekken wij er lekker op uit in Luxemburg en omgeving. De reis begint en eindigt in Zuid-Limburg. Voor velen begint het ‘buitenland’-gevoel hier al. Via mooie, rustige en overzichtelijke wegen rijden we richting het mooie Luxemburg.

Bij het uitzetten van de route is met name gedacht aan beginnende motorrijders en heropstappers. De routes brengen je door gevarieerd landschap zonder extreme situaties. We komen een aantal haarspeldbochten tegen waarbij je zult merken dat deze helemaal niet eng hoeven te zijn.

De dagafstanden zijn goed te doen. De route op de tweede dag kan desgewenst ingekort worden. Naast mooie vergezichten over valleien en rivieren, zijn er onderweg ook veel kastelen te zien. We stoppen regelmatig om te genieten van alle mooie uitzichten en om te horen hoe het eenieder vergaat.

Wanneer is de kennismakingstoer echt iets voor jou?

  • Je vindt het spannend om in het buitenland te rijden;
  • Je hebt zin om in het buitenland te rijden, maar niet alleen;
  • Je hebt nog geen (of weinig) ervaring met het rijden in het buitenland;
  • Het lijkt je leuk om eens met een groepsreis mee te gaan;
  • Het lijkt je leuk om eens met de motor op vakantie te gaan;
  • Of bovenstaande is van toepassing op je partner en je wil graag samen op pad…

Bij deze reis wordt een groepsindeling gemaakt zodat mensen van gelijk rijniveau bij elkaar in de groep terechtkomen. Om dit te kunnen doen word je vooraf telefonisch benaderd door de reisbegeleider.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de 3-daagse KNMV Kennismakingstoer II? Bekijk dan de reisinformatie en boek snel!

Contactgegevens

Terug naar kalenderoverzicht