District West

Nieuws uit District West

Aanstaande evenementen

Toeren in district West

District West omvat de provincies Zuid-Holland en Zeeland en loopt van de Zuid-Hollandse kust, via de Bollensteek, het Groene Hart, de Zuid-Hollandse Eilanden en de Zeeuwse kust tot in Zeeuws Vlaanderen. Dit zorgt voor een prachtige gevarieerde omgeving om mooie motorritten te organiseren. Heerlijk slingeren langs rivieren, cruisen langs het strand en zelfs een uitstapje naar de Zuiderburen, alles is mogelijk!

In district West is een groot aantal clubs actief, deze organiseren toertochten voor hun eigen clubleden en een aantal ritten dat ook geopend is voor niet-clubleden. Toercommissaris voor district West is Kay van Geuns, hij bezoekt regelmatig toerclubs in het district, neemt deel aan toerritten en kan zo ook controleren hoe het zit met veiligheid en dergelijke. Hierbij vervult hij een adviserende rol naar het bestuur van de organiserende clubs.

Voor een actueel overzicht van de ritten en evenementen, neem een kijkje op de Toerkalender.

Bestuur

Onderstaande personen hebben zitting in het bestuur van district West:

  • Voorzitter: vacant
  • Secretaris: Roland Plugge
  • Sport: Anton Beijers
  • Toer:

Neem contact op met district West via oloblucher@gmail.com en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit jouw district via onze Facebook-pagina.