District Midden

Nieuws uit District Midden

Bekijk al het nieuws

Aanstaande evenementen

Toeren in district Midden

Het district Midden omvat de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. In dit district zijn momenteel 35 motorclubs lid van de KNMV, waaronder een groot aantal toerclubs. De toeractiviteiten worden behartigd door Hans Houtman en Hans Burggraaff. Samen faciliteren en ondersteunen zij actief de aangesloten clubs en zijn voor hen vraagbaak, klankbord en adviseur. Leidraad hierin is het districtsbeleidsplan, waarin missie, visie, strategie, doelstellingen en acties zijn omschreven.

Jaarlijks organiseren de aangesloten clubs tal van toerritten, deze zijn te vinden in de Toerkalender. Een bijzondere rit die ieder jaar op de kalender staat is de Tulpenrit van de gelijknamige stichting. Deze rit – die wordt verreden in het voorjaar wanneer de tulpen in bloei staan – is een van de leukste toertochten van Nederland. Het principe van de rit blijft zoals vanouds, mooie weggetjes langs de tulpenvelden, door dorpjes en over dijken. Na afloop van de rit delen de organisatoren altijd een bos tulpen uit, wat er overblijft wordt aan het einde van de dag naar Zorgcentrum Lelypark in Wieringerwerf gebracht. Kijk voor meer informatie www.tulpenrit.nl.

Motorsport in District Midden

District Midden vertegenwoordigt ook een aantal sportclubs. Deze organiseren voornamelijk motocross-evenementen, maar ook trial, supermoto en dragracing. Het district is achter de schermen hard aan het werk om in Noord-Holland weer een permanente motocrosslocatie te realiseren. Samen met district Oost wordt de districtsmotocross (DMX) georganiseerd.

Bestuur

Onderstaande personen hebben zitting in het bestuur van district Midden:

  • Voorzitter: Robert Veerman
  • Secretaris: Harry Sonderwal
  • Bestuurslid / Toercommissaris: Hans Houtman
  • Bestuurslid / Toercommissaris: Hans Burggraaff
  • Algemeen Bestuurslid: Richard Valkering

Neem contact op met district Midden via harry.sonderwal@hetnet.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit jouw district via onze Facebook-pagina.

Jaarverslagen

Jaarverslag 2012
Jaarverslag 2013
Jaarverslag 2014
Jaarverslag 2015
Jaarverslag 2016