Ondersteuning voor al jouw juridische vragen!

Heb jij ook wel eens juridische vragen waar je niet meteen een antwoord op weet? De KNMV ondersteunt je hierbij met de gratis Juridische Adviesdesk van DAS!

Wat doet de Juridische Adviesdesk?

De Juridische Adviesdesk helpt je gratis met eerstelijns juridisch advies. Dit betekent dat de juristen van DAS al jouw juridische vragen beantwoorden. Dit kan zowel per telefonisch of per mail. Denk bijvoorbeeld aan vragen over aan- of verkoop van een motor, huur van een garagebox, gedoe binnen een motorvereniging of een instructeur die vragen heeft over zijn werk of een leerling die niet betaalt.

Kan de advisering redelijkerwijs niet meer telefonisch of per mail worden gedaan, dan helpt DAS je graag verder voor een vaste prijs (‘fixed fee’). Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het bestuderen of opstellen van stukken.

Met de vooraf afgesproken vaste prijzen weet je precies waar je aan toe bent en wordt je achteraf niet geconfronteerd met onverwachte kosten. Soms is het vooraf afgeven van een vaste prijs niet mogelijk. In dat geval helpen de juristen van DAS je graag verder voor een gereduceerd uurtarief van € 175,- exclusief btw.

Wij hopen de leden met de Juridische Adviesdesk een zinvolle uitbreiding van het lidmaatschap te bieden!

Juridische Adviesdesk

Telefoon: 088— 327 98 77
E-mail: KNMVlegal@das.nl

De adviesdesk is bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:30 uur. Jouw vragen per mail worden op werkdagen binnen 24 uur beantwoord. Vermeld bij het telefoongesprek en/of e-mail dat jij lid bent van de KNMV en DAS helpt jou met al je juridische vragen met advies.