Dag van de Motorrijder

Zondag 20 maart 2022

De eerste Nederlandse editie van de Dag van de Motorrijder is een feit en zeer geslaagd! Op elf locaties in Nederland ontvingen wij zondag 20 maart veel motorrijders voor een kop koffie en gezellige gesprekken.

 • Koffielocaties
 • Routes
 • Winacties
 • Dagje uit voor iedere motorrijder
 • Gratis koffie/thee voor KNMV-leden

Prijswinnaars Dag van de Motorrijder bekend!

Wat een te gekke foto’s, verhalen en video’s hebben we ontvangen over jullie belevenissen tijdens de Dag van de Motorrijder 2022! Heel veel dank daarvoor! Tijdens het nagenieten van de beelden hebben we meteen de prijswinnaars bepaald van de winactie:

 • Roland wordt door Ecomaxx Bike Fuels voorzien van 250(!) liter benzine. Hij werkte na een lange rit nog tot diep in de nacht aan zijn inzending.
 • Linda krijgt een nieuwe helm van Arai om haar windcoup in toom te houden.
 • Jolijn, Kayan, Walter, Wienhar en Bikes and Boats rijden binnenkort met NOIZEZZ custom gehoorbescherming.

Wil jij nogmaals kans maken op dezelfde prijzen?

Onder nieuwe leden verloten wij alle prijzen namelijk nóg een keer. Word nu lid van de KNMV voor de actieprijs van 25 euro*. Natuurlijk hebben we voor de oude KNMV-leden een extraatje geregeld. Jij maakt dubbel kans op dezelfde prijzen door óók mee te doen aan de speciale actie voor KNMV-leden. Meer informatie vind je in deze e-mail.

Dagje uit voor iedere motorrijder

Verspreid over het land hebben we elf pitstopplekken ingericht waar je van harte welkom bent voor een kop koffie. Op vertoon van je KNMV-ledenpas* is hij dan ook nog eens op onze kosten!

De locaties van de pitstops zijn allemaal bij horecagelegenheden. Sommige van deze gelegenheden hebben afwijkende openingstijden, maar op de meeste locaties is er in ieder geval van 10:00 uur tot 15:00 uur een KNMV’er aanwezig om je welkom te heten.

Zet zelf een route uit of gebruik één van de prachtige routes die we, in samenwerking met Motorrijders.nl, aanbieden. De pitstopplekken zijn in deze routes verwerkt. Je vindt deze verder op deze pagina.

*Heb jij de KNMV-app mét jouw ledenpas nog niet? Installeer deze dan voor je op pad gaat. Hoe je dit doet lees je hier. Enkel hiermee krijg je de gratis koffie. Wij mogen geen ledengegevens delen met de aangesloten locaties.

Word nu lid voor  25 euro*!

Ben je nog geen lid en wil je extra kans maken op onderstaande winactie? Voor nieuwe leden hebben wij een extraatje geregeld! Jij maakt dubbel kans op dezelfde prijzen door nu lid te worden van de KNMV.

Waarom aansluiten bij de KNMV?

Motorrijden is het leukste wat er is. Door samen op reis te gaan en onze kennis en passie te delen halen we nog meer uit onze hobby. Als lid profiteer je van verschillende exclusieve leden kortingen en (win)acties.

 • – Gratis motorpechservice in Nederland, inclusief woonplaats
 • – Korting op onze motortrainingen
 • – Korting op jouw KNMV Motorverzekering
 • – Vier keer per jaar ledenmagazine GRIP
 • – Gezellige meetups met andere leden

* actieprijs geldt tot en met 30 april.

Sluit je hier aan

Winactie!

Win een jaar gratis benzine en andere prachtige prijzen!

Hoofdprijs

Een jaar lang gratis benzine!

Ecomaxx geeft 250 liter benzine weg. Kortom: een seizoen lang motorrijden!* Ecomaxx biedt schone, lang houdbare brandstoffen voor specifieke toepassingen die zorgen voor maximale prestaties. De brandstoffen bevatten zo min mogelijk schadelijke stoffen en zijn daarmee schoner, tot wel 99%. Voor meer informatie over Ecomaxx kan je terecht op hun website.

*De 250 liter is gebaseerd op 5000 kilometer, verbruik 1:20.

Tweede Prijs

Een Arai helm!

Zie jij jezelf al rijden met een nieuwe Arai-helm? Elke motorrijder weet dat de helmen van Arai tot de absolute top in de markt behoren. Wij zorgen dat jij dit seizoen met een nieuwe helm op pad gaat! Meer over Arai vind je op hun website.

Derde Prijs

Gehoorbescherming op maat van NOIZEZZ! (5x)

De speciale motorsport-oordopjes van NOIZEZZ filteren het schadelijke geluid van motorgeluid, luide uitlaten en windruis, maar laten de beleving in tact. NOIZEZZ maakt speciale motor-oordopjes die ervoor zorgen dat je omgevingsgeluid nog wel kunt horen, zonder dat je gehoor schade oploopt. De oordoppen steken niet uit waardoor je ze comfortabel onder de helm kunt dragen. NOIZEZZ geeft 5 keer motorgehoorbescherming op maat weg! Klik hier voor meer informatie over NOIZEZZ.

Wat moet ik doen om te winnen?

Ga alleen óf samen op pad met de motor tijdens de allereerste Nederlandse editie van de Dag van de Motorrijder op zondag 20 maart 2022. Ga die dag fijn rijden en geniet! Wanneer je onderweg leuke foto’s en video’s maakt van jouw motordag, maak je kans op één van de prijzen.

Hoe?

Deel jouw foto of video tijdens de Dag van de Motorrijder…

– op Instagram met de hashtag #dagvandemotorrijder;

– of plaats jouw foto of video op Facebook en tag ons (@motorbondKNMV);

– of mail jouw foto of video naar content@knmv.nl.

Laat zien dat jij/jullie een topdag hebben! Na afloop van de Dag van de Motorrijder zullen wij alle inzendingen beoordelen en bekendmaken wie op de Dag van de Motorrijder de leukste foto of video ingezonden heeft! De winnaars maken we bekend op dinsdag 22 maart.

Actievoorwaarden:

 • Je hoeft geen lid te zijn van de KNMV om mee te doen aan de winacties. De winacties zijn er voor iedere motorrijder, net zoals dat de Dag van de Motorrijder een dagje uit is voor iedere motorrijder.
 • Een eventueel aangegeven voorkeur voor een bepaalde prijs wordt niet meegenomen in de beoordeling.
 • De gepubliceerde/ ingezonden foto’s en video’s moeten tijdens de Dag van de Motorrijder op zondag 20 maart 2022 gemaakt/ opgenomen zijn.
 • Alle (winnende) foto’s en video’s die gepubliceerd worden met de hashtag #dagvandemotorrijder/ met de tag @motorbondKNMV of ingezonden worden naar content@knmv.nl mogen publicitair gebruikt worden.
 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Locaties

Drenthe
TT Junior Track, Assen – 11:00 – 16:00 (geen horeca, wel koffie/thee en toiletten)
LocatieWebsite

Gelderland
Bar ‘Dug Out’ Papendal, Arnhem – 09:30 – 23:00
LocatieWebsite

Eethuis De Kaleberg, Barchem – 10:00 – 19:30
LocatieWebsite

Groningen

Paviljoen de Seizoenen, Harkstede – 09:00 – 19:30
LocatieWebsite

Limburg
Brasserie de Maasterp, Ohé en Laak – 11:00 – 22:00
LocatieWebsite

Noord-Brabant
Op Dreef ~ Proeven & Proosten, Haaren – 11:30 – 22:00
LocatieWebsite

Noord-Holland
Kwartje Koffie, Heiloo – 07:00 – 23:00
LocatieWebsite

Overijssel
Eetcafé de Steen, Willemsoord – 10:00 – 21:00
LocatieWebsite

Utrecht
Het wapen van Sandenburg, Doorn – 10:00 – 20:00
LocatieWebsite

Zeeland
Eeterij Zeeuwse Jongen, Zierikzee – 12:00 – 20:00
LocatieWebsite

Zuid-Holland
Grand Café Roos, Boskoop – 10:00 – 22:00
LocatieWebsite