Alpine oordoppen korting

Nieuwe revolutionaire Alpine MotoSafe Custom 4D oordoppen voor slechts €99 + vele extra’s

Om zo min mogelijk last te hebben van windruis op de motor, biedt Alpine al jarenlang gehoorbescherming voor motorrijders. De oordoppen op maat krijgen dit jaar een nieuw design dankzij een geavanceerde digitale scan- en productietechnologie. De Alpine MotoSafe Custom 4D gehoorbeschermers worden tijdens de MOTORbeurs in Utrecht geïntroduceerd. De oordoppen hebben vier nieuwe unieke eigenschappen, die het motorrijden nog aangenamer maken:

  • Digitale scan- en productietechnologie;
  • Met mini-grip uitneemhulp: uniek in Europa!;
  • Inclusief eigen naam op oordoppen;
  • Supergemakkelijk nabestellen met bewaarde scan.

Tijdens de Motorbeurs kun je deze revolutionaire nieuwe op maat gemaakte oordoppen aanschaffen voor slechts €99,- i.p.v. €135,95, inclusief verliesverzekering van een jaar (eigen risico is €25,-), een Alpine Clean reinigingsspray én een veiligheidsvest! Gebruik maken van deze actie? Kom tussen donderdag 22 en zondag 25 februari naar de Alpine stand op de Motorbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Speciaal voor KNMV-leden.

Altijd 15% korting op universele MotoSafe oordoppen

KNMV-leden krijgen in de webshop van Alpine Hearing Protection altijd 15% korting op universele Alpine MotoSafe oordoppen. Overdag heerlijk met je hoofd in de wind op de motor en ’s avonds toch nog die leuke heer of dame aan de bar kunnen verstaan? Bestel je setje oordoppen dan nu met de KNMV kortingscode* via www.alpine.nl/knmv.

Relaxed motorrijden met Alpine oordoppen

Van motorrijden wil je vooral genieten. Helaas ervaren motorrijders na een lange rit vaak een irritante piep in de oren en een erg vermoeid gevoel. Dit wordt veroorzaakt door het enorme geluidsniveau van windruis onder de helm. Die is bij een snelheid van 120 km/u gemiddeld 98 dB waardoor je al na 7 minuten blijvende gehoorschade op kunt lopen. Bovendien raak je eerder vermoeid en ben je minder geconcentreerd op het verkeer. Alpine heeft hiervoor de ideale filteroordoppen ontwikkeld voor elk type motorrijder: de MotoSafe. Hiermee demp je schadelijke en vermoeiende geluiden, terwijl je het verkeer, de motor en je communicatiesysteem nog perfect kunt horen.

Alpine MotoSafe universele oordoppen lijn

De Alpine MotoSafe oordoppen zijn uitgerust met zachte, flexibele filters en hebben een uniek model. Hierdoor zitten ze super comfortabel onder de helm, ook bij lange ritten. De MotoSafe lijn is beschikbaar in verschillende uitvoeringen:

– MotoSafe® Tour : Gemiddelde demping (17dB). Ideaal bij onder andere toertochten, vakanties en op de snelweg.
– MotoSafe® Race : Zware demping (20dB). Ideaal voor op de snelweg, het circuit of bij een open helm.
– MotoSafePro® : Bestaat uit een complete set MotoSafe® Tour en MotoSafe® Race oordoppen. Ideaal voor verschillend gebruik en hierbij zelf de demping te kunnen kiezen.

Productinformatie over MotoSafe Pro, MotoSafe Tour en MotoSafe Race.

Meer weten? Kijk op www.alpine.nl/motor-oordopjes.

*De kortingscode heeft onlangs in de KNMV nieuwsbrief gestaan. Vergeten? Geen probleem, stuur een mailtje naar serviceteam@knmv.nl en ontvang de nieuwe kortingscode.