VOOR ELKE RIJDER.
DE JUISTE ROUTE.

Waarom aansluiten bij de KNMV?

Motorrijden is het leukste wat er is. Door samen op reis te gaan en onze kennis en passie te delen halen we nog meer uit onze hobby. Als lid profiteer je van verschillende exclusieve leden kortingen en (win)acties.

Meer dan 45.000 leden hebben zich binnen de KNMV verenigd! Join the club!

Word nu lid voor de speciale MOTORbeurs-actieprijs van 20 euro!

  • Gratis motorpechservice in Nederland, inclusief woonplaats
  • Korting op onze motortrainingen
  • Korting op jouw KNMV Motor- en Autoverzekering
  • Vier keer per jaar KNMV-ledenmagazine GRIP
  • Exclusieve ledenkorting bij KNMV-partners
Lees meer informatie over het lidmaatschap

VOOR ELKE RIJDER. DE JUISTE ROUTE.

Forens, avonturier, snelheidsduivel of cruiser, de motor staat voor geluk en vrijheid. Van je eerste lessen, het behalen van je rijbewijs, je eerste motor, een training op het circuit of een roadtrip door Amerika, de KNMV is er voor jou. Nederlands grootste motorrijdersclub komt op voor jouw belangen, biedt hoogwaardige trainingen en opleidingen, een verzekering op maat, exclusieve deals, meet-ups, toertochten, informatie en veel inspiratie.

KNMV, voor elke rijder, de juiste route.

Informatie lidmaatschap

De KNMV heet je van harte welkom! Dankzij de steun van motorrijders zoals jij kunnen we de belangen van motorrijders in Nederland nog beter behartigen. Je bent daarnaast van harte welkom bij onze toertochten, reizen en andere evenementen én je kunt profiteren van talloze voordelen.

Lees meer

Voordelen lidmaatschap

Het KNMV-lidmaatschap kent talloze voordelen waar jij als motorrijder voordeel bij hebt. Daarnaast ontvang je vier keer per jaar ons ledenmagazine GRIP met nieuws, achtergronden, inspirerende reizen en reportages waar je motorhart sneller van gaat kloppen.

Lees meer