Nieuwe gezichten in Raad van Toezicht, afscheid Frans de Bruijn

Jeroen Ouwerkerk en Annemieke Nennie zijn toegetreden tot de Raad van Toezicht van de KNMV.

Bas Vis - 30 mei, 2024 FOTO - Jeroen Ouwerkerk en Annemieke Nennie zijn toegetreden tot de Raad van Toezicht van de KNMV.

Annemieke Nennie en Jeroen Ouwerkerk zijn toegetreden tot de Raad van Toezicht van de KNMV. Ze zijn welkom geheten tijdens de Ledenraad. Tijdens diezelfde bijeenkomst nam Frans de Bruijn afscheid van de RvT. Hij werd benoemd tot Lid van Verdienste.

Annemieke Nennie is zeer actief motorrijder. Zowel als dagelijks vervoer als op motorreizen over de hele wereld. Zo reed ze van Alaska naar Florida en door Zuid-Amerika. Als bedrijfskundige was ze onder andere werkzaam bij de ANWB, de Rabobank en bij het Ministerie van VWS.

 Ook voor Jeroen Ouwerkerk is motorrijden en -sport een belangrijk onderdeel van zijn leven. In 2011 begon hij als sporter op het circuit, waarna hij betrokken raakte bij de organisatie van de Ducati Club Race als wedstrijdsecretaris en later voorzitter. Na twaalf jaar heeft Jeroen de voorzittersrol overgedragen om zelf weer aan de Ducati Club Race mee te doen. Als technisch bedrijfskundige heeft hij ervaring bij onder andere de Technische Unie, Univé en de NS.

Afscheid

Tegelijkertijd met de komst van Jeroen en Annemieke, nam Frans de Bruijn na negen jaar afscheid van de Raad van Toezicht. Eerder was hij al penningmeester. Daarnaast heeft Frans zich ingezet op vele fronten, waaronder de uitwerking van de nieuwe statuten in de statutencommissie, nam hij zitting in de commissie voor nieuwe Raad van Toezicht-leden en zette hij zich in voor de transitie van het toenmalig bestuur naar een structuur met een Raad van Toezicht.

KNMV-voorzitter Karel Bonsen: “De KNMV bedankt Frans voor zijn inzet en altijd scherpe blik op de onderwerpen die op de agenda stonden. Als je als vergadering dacht dat het onderwerp was besproken, kwam Frans vaak met een nabrander of nieuw inzicht waar je als vereniging mee verder kon.”

Frans kijkt terug op een interessante periode met inderdaad de diverse commissies en ontwikkelingen. Hij bedankt de KNMV én de ledenraad en wenst de nieuwe RvT-leden veel succes in hun nieuwe rol. Voor zijn inzet voor de KNMV ontving Frans van directeur-bestuurder Wim Mulder de eretitel Lid van Verdienste.

Frans de Bruijn (links) en voorzitter Karel Bonsen (rechts)
Frans de Bruijn (links) neemt afscheid van de Raad van Toezicht. Rechts: voorzitter Karel Bonsen.