Cees Lengers nieuwe senior marketeer KNMV

Cees Lengers

Bas Vis - 08 maart, 2024 FOTO - Cees Lengers

Cees Lengers is de nieuwe Senior Marketeer van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV). Per 2 april 2024 gaat de 54-jarige Noord-Hollander uit ’s-Graveland aan de slag op het bondsbureau op Papendal, Arnhem.

Lengers werkte de afgelopen jaren onder andere als marketeer bij autofabrikant CUPRA, Triumph Motorcycles en (recent) ZERO Motorcycles, waarbij hij in zijn laatste rol als Country Sales & Marketing Manager verantwoordelijk was voor de Benelux en Scandinavië.  Lengers is een oude bekende bij de KNMV en werkte tien jaar geleden ook al voor het bondsbureau

Cees Lengers over zijn overstap: “De KNMV heeft bij mij al op jonge leeftijd mijn liefde voor motoren en motorsport aangewakkerd. Ik zie het dan ook als een full circle moment om nu bij de KNMV terug te keren en de nieuwe generatie motorrijders te mogen enthousiasmeren voor mijn eigen grootste passie. We willen allemaal graag blijven motorrijden en van motorsport blijven genieten en de KNMV kan daarbij helpen en toegevoegde waarde bieden.” Met zijn achtergrond in zowel de motorfiets- als automobielbranche richt Lengers zich binnen de KNMV op de transitie naar een meer digitale dienstverlening.

Wim Mulder, directeur KNMV: “De ontwikkelingen binnen de groeiende groep Nederlandse motorrijders en motorsporters, vragen ook bij ons om een verandering. We willen het nummer één platform voor motorrijdend Nederland worden. Om dat te bereiken, werken we aan een toekomstbestendig format waar informatieve en inspirerende content samengaat met plezier en dienstverlening en daarmee zowel nieuwe als ervaren motorrijders maximaal laat genieten. Cees Lengers is hiervoor de nieuwste aanwinst in ons team.”