Van Berkesteijn neemt afscheid als sporttechnisch manager


KNMV - 18 juni, 2024

Camiel van Berkesteijn vertrekt per 1 juli als sporttechnisch manager van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV). Na tien jaar in zijn functie, zoekt hij een nieuwe uitdaging buiten de bond.

Van Berkesteijn zette zich meerdere decennia in verschillende rollen in voor de vereniging. Als groot sportliefhebber, met een focus op de wegrace, had Van Berkesteijn sinds 2009 zitting in het toenmalige KNMV-bestuur. In 2014 zette hij de stap naar sporttechnisch manager.

Camiel van Berkesteijn: ”Motorsport en motorrijden zit in mijn DNA en na 37 jaren lidmaatschap geldt dat niet minder voor mijn relatie met de KNMV. Ik zal ook in mijn toekomstige functie altijd passie voor motoren blijven uitdragen en wens de KNMV, haar medewerkers en alle vrijwilligers met wie ik zovele jaren prettig heb gewerkt, het allerbeste voor de toekomst.”

“Het is altijd bijzonder jammer om een loyale medewerker te verliezen. Camiel is er daar absoluut één van. Zijn motorsporthart is enorm en zijn inzet en passie zijn lovenswaardig”, zegt KNMV-directeur Wim Mulder over het vertrek van Van Berkesteijn. Mulder neemt diens taken als sporttechnisch manager over.