Inschrijving geopend voor NK JMR Zomerkamp


Tom van Appeldoorn - 05 juli, 2024 FOTO - Mariska Grob / MotoGrafie

Ook deze zomer organiseren we weer een zomerkamp voor rijders in het NK Junior Moto Racing. Dit zomerkamp zal plaatsvinden van vrijdag 9 tot en met zondag 11 augustus op de TT Junior Track in Assen.

Programma

Wat kun je verwachten tijdens het zomerkamp? Laten we voorop stellen dat het vooral om plezier draait. Want, hoewel we zeker aan de slag gaan met rijtechniek, is dit een weekend waarbij de boog iets minder gespannen staat en er tijd is om vooral lol te hebben tijdens het rijden.

Op vrijdag en zaterdag zijn we in de ochtend bezig met techniektrainingen en opdrachten. Hierin werken we aan belangrijke aspecten van het racen, zoals rijtechnieken, racelijnen, remmen, kijktechniek, zithouding en starts. Dit is onder leiding van KNMV-trainers voor de jeugdklassen (dus niet de supermoto).

Zaterdag is er ook de mogelijkheid om een proefrit te maken op een Ohvale 160 of 190. We sluiten de zaterdag af met een gezellige barbecue. Opgeven kan bij Roy ten Napel (deelname rijder inbegrepen bij inschrijfgeld, ouders/begeleiders betalen € 15,-).

Als afsluiting organiseren we op zondagmiddag nog een estafette voor de deelnemers.

Inschrijven

Wil je meedoen aan het Zomerkamp? Geef je dan snel op via de Licence2Race-app!

De inschrijving sluit 31 juli om 23:59. Verdere info volgt na sluiting van de inschrijving.

Ook voor DMC-rijders is het mogelijk om deel te nemen aan het NK JMR Zomerkamp. Hiervoor moet je je wel eerst laten registreren via https://knmv.nl/aanmeldingsformulier-dagpas-zomerkamp-en-of-mca-cup/. Nadat je geregistreerd bent ontvang je binnen een paar werkdagen van de KNMV bericht met daarin de inschrijfinformatie via de Licence2Race-app.