WRM-A en KGI-opleidingen weer van start


Tom van Appeldoorn - 16 januari, 2024 FOTO - Menno Visser

‘Blue monday’ is officieel achter de rug en voor veel mensen zo ook de motivatie om hun goede voornemens voort te zetten. Tijd voor nieuwe doelen op de horizon dus! Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitbreiding van je carrière, door motorrijinstructeur te worden? Of maak een verdiepingsslag met een opleiding tot KNMV Gediplomeerd Instructeur (KGI). Binnenkort starten we weer met deze opleidingen.

In onze wetgeving is het zo geregeld dat je eerst autorijinstructeur moet zijn voordat je jezelf mag ontplooien als instructeur voor andere voertuigen. Ben je al rijinstructeur in de auto, dan kun je direct door voor de opleiding WRM-A. Ben je dit nog niet, dan kunnen wij je helpen om een goede opleider te vinden die je met deze eerste stap helpt. Meer informatie over de opleiding vind je hier.

De opleiding bestaat uit vijf dagen (twee theorie, drie praktijk) verspreid over ongeveer anderhalve maand. Dit jaar zijn er twee momenten waarop de opleiding WRM-A gestart kan worden op ons bondsbureau in Arnhem. Dit zijn:

Klik op de data om direct door te gaan naar e inschrijfpagina. Wees er snel bij, want er is slechts beperkt plaats voor cursisten!

KGI-opleiding

Een verdieping op de opleiding WRM-A is onze KGI-opleiding. Een KNMV Gediplomeerd Instructeur is een echte vakman die leerlingen meer kan en wíl meegeven dan de vereiste basis, zodat leerlingen een fundament leggen voor een lang en plezierig motorleven! Je begeleidt je leerlingen in het verkeer, geeft het goede voorbeeld, verzorgt demonstraties en bewaakt de veiligheid van de leerlingen. Met de KGI-visie, en het keurmerk, weten leerlingen dat ze bij jou als instructeur en rijschool aan het goede adres zijn voor een gedegen opleiding.

De KGI-opleiding bestaat uit zes modules van één dag per stuk samengesteld uit theorie- en praktijklessen. Meer informatie vind je hier. Ook de KGI-opleiding start dit jaar op twee momenten, klik op de data hieronder om direct naar het inschrijfportaal te gaan: