Data Riding Days en VRO 1 bekend!


Tom van Appeldoorn - 31 januari, 2024 FOTO - Henny Berno Stern

Het motorseizoen staat op het punt van beginnen. Misschien is het dit jaar eens tijd voor een opfriscursus op de motor? Wat dacht je van onze VRO 1-training en/of Riding Days!

VRO 1

Ook onze opleidingen gaan binnenkort weer van start waarmee jij je motorvaardigheden kunt verbeteren of zelfs uitbreiden. Neem de VRO 1 bijvoorbeeld, waar je met ervaren instructeurs bezig gaat met uitdagende oefeningen. Aan het einde van deze leuke en leerzame dag ben je beter in het waarnemen én anticiperen van mogelijke gevaren. Meer over de VRO 1 en de cursusdata lees je hier.

Riding Days

Pak je het liever wat groter aan? Wat dacht je van onze Riding Days op TT Circuit Assen? Tijdens deze intensieve dag ga jij het ‘heilige’ asfalt van het TT Circuit op. Gedurende de dag leer je, verspreid over de grote baan en de naastgelegen TT Junior Track, precies hoe je een bocht kunt rijden. Daarin maken we ook nog eens het onderscheid tussen circuitlijnen en lijnen die je beter op de openbare weg kunt toepassen. Deze dag is bedoeld voor álle motoren (mits er een kenteken opzit) dus ook jouw tourmachine of allroad is van harte welkom voor een goed gevulde, supertoffe dag op de motor! Alles over de Riding Days vind je hier.