Risico Herkennen met subsidie in Drenthe en Friesland


Tom van Appeldoorn - 29 februari, 2024 FOTO - Mark Meisner

Het is bijna 1 maart en dus staat voor veel motorrijders het seizoen op het punt van beginnen! Is het dit jaar misschien eens tijd om een bijspijkercursus op de motor te doen? Met de cursus Risico Herkennen ga je aan de slag met jouw manier van rijden en de risico’s die daarmee gemoeid zijn.

We zijn trots op onze training Risico Herkennen, maar nog nét iets trotser dat ook lokale overheden de toegevoegde waarde van deze voortgezette rijopleiding op waarde weten te schatten. In de provincies Friesland en Drenthe is het namelijk mogelijk om deze training met subsidie te volgen. Dat wil zeggen dat je de training in deze provincies voor slechts 50 euro kunt volgen. Een leuk dagje uit op de motor die ook nog leerzaam is; wat wil je nog meer!

Het maakt overigens niet uit waar je de opleiding volgt. Komt een locatie of datum buiten de provincies Friesland of Drenthe je beter uit, dan maak je nog steeds aanspraak op de subsidie. Meer informatie hierover lees je hier. Overigens is het ook mogelijk om de Voortgezette rijopleiding (VRO) Beter door de Bocht met subsidie te volgen.

Direct inschrijven? Alle data en locaties vind je hier!