Nog maar een week tot MOTORbeurs Utrecht 2024


Persbericht - 13 februari, 2024

Nog maar een week en dan gaan de deuren van MOTORbeurs Utrecht weer open! Van 22 tot en met 25 februari 2024 vind je in Jaarbeurs Utrecht alles wat je nodig hebt voor het aankomende motorseizoen: de nieuwste modellen van gevestigde merken, occasions, motorkleding, accessoires, toerismepartijen, clubs en nog veel meer. Daarnaast staat het programma bol van spectaculaire stuntshows en activiteiten.

De KNMV is natuurlijk ook van de partij tijdens MOTORbeurs Utrecht. Je vindt onze stand in hal 8, op plaats A038. Eind deze week doen we uit de doeken wat je op onze stand kunt verwachten!

Nog geen ticket gekocht?

Je kunt, als KNMV-lid, met korting naar MOTORbeurs Utrecht! In de KNMV-app (in het tabblad ‘Korting’) vind je een kortingspas waarmee je jouw tickets voordelig kunt bestellen. In de KNMV-app log je in met de gegevens van jouw KNMV-account.

Symposium Duurzaamheid & Innovatie

Op vrijdag 23 februari organiseren de KNMV en MOTORbeurs Utrecht een symposium over duurzaamheid en innovatie in de motorwereld. Sprekers uit de motorwereld die dicht op het vuur zitten, gaan in gesprek met elkaar en het publiek over de mogelijke toekomst van het motorrijden. Daar wil je bij zijn! Meld je gauw aan! Deelname is gratis, wel heb je een toegangskaart voor de beurs nodig. Meer informatie over het symposium vind je hier.

Spectaculaire demonstraties & stuntshows

Aan spektakel is er geen gebrek op de komende editie van MOTORbeurs Utrecht. Het programma is gevuld met indrukwekkende demo’s en stuntshows. Een bijzonder hoogtepunt (letterlijk) is de Fire Arena, waar een stuntrijder over een zes meter hoge constructie rijdt, compleet met spectaculaire vuuracts en live muziek.

Een andere opvallende nieuwkomer is Motoball. Deze ruige teamsport heeft zowel de spanning van een voetbalwedstrijd, als de snelheid van motorsport. Daarnaast is de befaamde Steile Wand voor het eerst sinds jaren weer te zien op MOTORbeurs Utrecht.

Stap zelf op de motor

Zelf opstappen? Maak een testrondje op je favoriete motorfiets op het testparcours, of krijg een gratis proefles bij BOVAG try the bike. De ervaren rijders kunnen hun motorrijd skills verbeteren bij de trial clinic van trial kampioen Alex van der Broek.

Gezellige cafés

Strijk neer bij gezellige cafés waar sfeer en spektakel dit jaar de boventoon voeren. Hier geniet je van de opzwepende rockmuziek van live band Three of a Kind of van de lekkere vinylplaatjes die Simone FM op de draaitafel legt.