Teampresentatie TeamNL voor SQMXON tijdens ONK in Oss


Bas Vis - 01 september, 2023 FOTO - WSC

We maken ons op voor het ONK Motocross, dit weekend in Oss. Zaterdag rijdt het NK Quads en de ONK’s 250 en 500, de dag erna de Sidecar & Quad Masters.

In september worden voor het ONK Sidecar & Quad Masters maar liefst drie wedstrijddagen verreden, met komende zondag dus eerst Oss, volgende week Varsseveld en op de 24e in Lierop de finale voor de zijspannen. De quads rijden een week later nog in Lichtenvoorde. Een bomvol programma dus!

Zijspancombinatie Koen Hermans & Ben van den Bogaart beleeft vooralsnog een perfect ONK, met een honderd procent score van zes overwinningen. Maar, met nog even zoveel wedstrijden te verrijden is de strijd nog lang niet gestreden. Bij de quads zijn de verschillen tot nu toe minimaal, met regerend kampioen Jan Vlaeymans (BEL) op een kleine voorsprong. De Nederlanders Joe Maessen, Ricardo Phoelich en Rick Haverdil zitten hem op de hielen.

Alle reden dus om zaterdag en zondag naar Oss te komen!

Presentatie TeamNL voor SQMXON

En nóg een reden: zondag in Oss is tevens de teampresentatie (mét handtekeningensessie!) van de Nederlandse selectie voor de Sidecar & Quad Motocross of European Nations (SQMXON) op 7 en 8 oktober in Italië. Deze rijders komen daar voor TeamNL in actie:

Selectie Sidecars

  • Koen Hermans & Ben van den Bogaart
  • Etienne Bax & Ondřej Čermák (Tsjechië)
  • Justin Keuben & Aivar van de Wiel

Selectie Quads

  • Joe Maessen
  • Ricardo Phoelich
  • Rick Haverdil

De presentatie van het team, onder leiding van teammanager Patrick te Veldhuis, vindt plaats na de trainingssessies in de ochtend. Check daarvoor dit tijdschema.

Meer informatie over het ONK in Oss vind je hier.

Volg TeamNL tijdens de SQMXON via Facebook!