Bedankt voor een geweldig jaar


KNMV - 31 december, 2023

Beste Motorrijders,

Met het einde van het jaar in zicht, willen we jullie bedanken voor een geweldig motorseizoen. We sluiten het jaar af met een goed gevoel, wetende dat we samen vele wegen hebben verkend en nieuwe avonturen hebben beleefd.

Het natte najaar heeft ons niet weerhouden van het trotseren van de elementen, want echte motorrijders laten zich niet tegenhouden door een beetje regen. We hebben genoten van de warme lange zomer met haar stralende dagen, waarop het motorhart sneller klopte bij elke bocht in de weg. Het waren dagen waarop de zon onze gezichten verwarmde en de vrijheid van het rijden ons vervulde.

Maar laten we vooral vooruitkijken naar 2024, een jaar dat een bijzondere betekenis draagt. Het wordt een jaar van vieringen, opwinding en trots, want de KNMV viert haar 120-jarig bestaan! We kijken uit naar een jaar vol jubileumactiviteiten, evenementen en speciale ritten die ons nog dichter bij elkaar zullen brengen.

Laten we samen het gas opendraaien naar een nieuw jaar vol veilige en plezierige ritten, met vrienden die als familie voelen. Bedankt voor een geweldig 2023, en laten we samen toeleven naar een heuglijk 2024.