Vacature sportsecretaris


KNMV - 16 september, 2022 FOTO - Henk Teerink

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) is op zoek naar een SPORTSECRETARIS (32 uur per week).

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) is het hart van motorrijdend Nederland. Met passie voor motoren en motorrijden verbinden en inspireren we motorrijdend Nederland. We komen op voor de belangen van motorrijders en maken ons hard voor een veilig motorklimaat. We ontwikkelen en verzorgen de beste rijopleidingen voor elk niveau motorrijder en (top)sporter. Samen met onze leden en clubs organiseren we toertochten, reizen en wedstrijden door het hele land. Zo bevorderen we recreatief motorrijden en motorsport. Daarnaast zijn we als sportbond aangesloten bij NOC*NSF, FIM en FIM Europe.

Functieomschrijving

Of het nu om enduro, trial, offroad, baansport of een van de vele andere motorsporten in Nederland gaat… Als sportsecretaris bij de KNMV ben je verantwoordelijk én onmisbaar voor een succesvol (wedstrijd)seizoen. Je zorgt dat alles administratief geregeld is, maakt de kalenders, adviseert sporters, begeleidt organisatoren en vrijwilligers en werkt beleid uit voor diverse motorsporten.

Profiel

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met minimaal mbo werk- en denkniveau, die graag en duidelijk communiceert, nauwkeurig werkt, initiatief durft te nemen, marktgericht denkt en klantvriendelijk is. Iemand ook met een goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) en andere moderne talen en ervaring met Word en Excel. Als sportsecretaris kun je zelfstandig én in teamverband werken op uiteenlopende tijden (incidenteel ook ’s avonds en in het weekend). En, natuurlijk is deze job extra leuk als je een hart voor motorsport hebt!

Beloning

De KNMV kent een prima beloning voor haar medewerkers. Naast een goed salaris bestaat deze uit een eindejaarsuitkering van 3% en het jaarlijkse vakantiegeld.

Informatie

Voor nadere informatie over de functie en over het werken bij de KNMV kun je contact opnemen met Rinze Bremmer, Sportsecretaris: 06-19410949 / r.bremmer@knmv.nl.

Enthousiast?

Stuur jouw motivatie met cv vóór 30 september a.s. naar Sandra Wijkamp: s.wijkamp@knmv.nl.