In Memoriam: Rob Selling

V.l.n.r. Henk Selling, Rob Selling, Frits Selling, Maurice Selling (zoon van Rob) en Rolf Selling (zoon van Frits). Foto: Selling Motorbikes.

Bas Vis - 01 september, 2022 FOTO - V.l.n.r. Henk Selling, Rob Selling, Frits Selling, Maurice Selling (zoon van Rob) en Rolf Selling (zoon van Frits). Foto: Selling Motorbikes.

Voormalig motocrosser Rob Selling is in zijn woonplaats overleden. De tweevoudig Nederlands kampioen is 91 jaar geworden.

In 1949 begon de toen 18-jarige Rob met crossen, wat hij tot halverwege de jaren 60 deed. In 1963 en 1964 pakte hij de Nederlandse titel in de 250cc.

De familie Selling ademt motorsport. Robs vader Henk was in 1946 oprichter van de bekende Amsterdamse motorzaak en broer Frits (1932-2016) werd in 2000 uitgeroepen tot ‘Motorsporter van de Eeuw’.

Net als zijn broer is ook Rob naast en na zijn sportieve prestaties aan de slag geweest in het familiebedrijf. Nog altijd is de winkel in handen van de familie Selling (jarenlang als MotoPort, nu weer onder eigen naam).

Wij wensen Robs familie, vrienden en kennissen sterkte met dit verlies.