Sterke motorverhalen tijdens de KNMV-reünie in Raalte


Tom van Appeldoorn - 20 oktober, 2022 FOTO - Jan van Ruijven

Voor het eerst sinds de coronajaren was het weer mogelijk om de KNMV-reünie te organiseren. Dit wordt jaarlijks gedaan met KNMV’ers die minstens vijfentwintig jaar lid zijn.

De reünie is een mooi moment om terug te blikken op een succesvol motorleven, opgeleukt met sterke verhalen en soms aangevuld met fotoboeken. Deze editie stond er ook een bezoek aan het American Motorcycle Museum in Raalte op het programma met aansluitend – voor degenen die mee wilden rijden – een mooie tourrit in de regio.

Kern van de reünie is wel de ontmoeting van motorliefhebbers die de nodige jaren ervaring hebben met het fenomeen ‘motorfiets’, en dat in de ruimste zin van het woord. Coureurs, crossers, endurorijders en toerrijders: tijdens de KNMV-reünie zien we een ware dwarsdoorsnede van de vereniging. Na een afwezigheid van twee jaar vanwege Covid-19, was iedereen blij om weer samen te komen.

Volgend jaar zal de KNMV-25+-reünie worden gehouden op 6 oktober 2023. De locatie is nog niet bekend. Belangstellende KNMV-leden kunnen zich voor deze reünie aanmelden via: reunie@knmv25plus.nl.