Motorfest ’22: koop nu je kaarten (gratis voor KNMV-leden!)

Motorfest '22 (powered by KNMV)

Bas Vis - 15 juli, 2022

Pak 18 september de motor voor een rit richting Papendal! Die zondag vind je daar tijdens de eerste editie van Motorfest alles wat jou als motorrijder interesseert. Bovendien is tegelijkertijd op hetzelfde terrein óók de Ital-dag. Kiezen hoeft niet: met één toegangsbewijs loop je zo heen en weer.

Na twee jaar waarin vrijwel niets door kon gaan, is Motorfest ’22 eindelijk weer een geweldige dag uit voor elke motorrijder. Test gloednieuwe motoren tijdens een rondrit door de omgeving, verken de markt, ontdek de machines en geschiedenis van Airborne, ontmoet, ontspan en geniet van goed eten. Dat alles onder het genot van klasse muziekacts op een groot podium. En, vergeet niet al het Italiaanse moois op twee wielen te checken bij de Ital-dag!

Kaartverkoop

Reguliere toegangsbewijzen zijn 10 euro per stuk. Daarbij ontvang je, indien gewenst, een gratis premium account van onze partner Motorrijders.nl. Tot eind 2022 krijg je daarmee pechservice (woonplaats en binnenland), 2x motormagazine GRIP, de Motorfest Festivalkrant en toegang tot exclusieve content op Motorrijders.nl.

Meer informatie en toegangsbewijzen vind je op Motorfest.nl.

Gratis voor KNMV-leden

Als KNMV’er kun je gratis naar Motorfest ’22 en de Ital-dag! Jouw persoonlijke code én de link naar KNMV-pagina om de kaarten te reserveren staan in jouw mailbox. Woensdag 22 juni hebben wij jullie een mail gestuurd met meer informatie. Geen mail ontvangen? Mail dan even naar hallo@motorfest.nl met jouw relatienummer.

Ook leden van de bij de Ital-dag aangesloten Italiaanse merkenclubs gaan gratis. Zij hebben een e-mail ontvangen van hun club met een code en de link naar deze Ital-dag-ticketshop. Met vragen kunnen zij terecht bij Italdag@ducaticlub.nl.