Dag van de Motorrijder – 20 maart 2022


Amber Blokhuis - 28 januari, 2022

Kan jij ook niet wachten op het nieuwe motorseizoen? Dat start dit jaar op 20 maart met een knaller: de eerste Nederlandse editie van de Dag van de Motorrijder. Ga die dag op pad met je motor en geniet!

Om het coronaproof te houden staat de Dag van de Motorrijder 2022 vooral in het teken van zelf toeren, genieten (met oog voor je omgeving) en, hopelijk, fijn voorjaarsweer. Maar, een mooie tocht is niet compleet zonder goede koffie en wat lekkers. Daarom verzorgt de KNMV, als initiatiefnemer van de dag, meerdere pitstopplekken verspreid door het land. Kom daar op 20 maart langs voor wat eten, drinken en gezelligheid. De exacte locaties van de pitstopplekken worden later bekend.

Routes
Zet zelf een route uit of gebruik één van de prachtige routes die we, in samenwerking met Motorrijders.nl, aanbieden. Daarin zitten natuurlijk ook steeds één of meerdere pitstopplekken. De GPX-bestanden van deze routes komen binnenkort online.

Blok 20 maart alvast in je agenda voor een dag heerlijk motorrijden en houd onze social media en website in de gaten voor meer informatie. We zien elkaar onderweg, tijdens de Dag van de Motorrijder!