Vacature: Medewerker Finance (32 tot 36 uur)


Amber Blokhuis - 08 februari, 2022

We zoeken een nieuwe collega op onze afdeling Finance. In deze rol ondersteun je in de uitvoering van de gehele financiële administratie onder leiding van het hoofd van de afdeling.

Wie zijn wij?

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) is het hart van motorrijdend Nederland. Met passie voor motoren en motorrijden verbinden en inspireren we motorrijdend Nederland.

We komen op voor de belangen van motorrijders en maken ons hard voor een veilig motorklimaat. We ontwikkelen en verzorgen de beste rijopleidingen voor elk niveau motorrijder en (top)sporter. Samen met onze leden en clubs organiseren we toertochten, reizen en wedstrijden door het hele land. Zo bevorderen we recreatief motorrijden en motorsport. Daarnaast zijn we als sportbond aangesloten bij NOC*NSF, de FIM en FIM Europe.

Sinds 2021 is ons kantoor gevestigd in een modern kantoorpand op sportcentrum Papendal.

Hoe ziet de functie eruit?

Als medewerker Finance ondersteun je in de uitvoering van de gehele financiële administratie onder leiding van het hoofd van de afdeling Finance.

Je verzorgt zelfstandig de crediteurenadministratie, het debiteurenbeheer en verwerkt de kas- en bankmutaties. Daarnaast bied je ondersteuning bij de financiële verslaglegging, budgettering en forecasting.

De KNMV bevindt zich midden in een transitieproces waarbij recent een nieuw CRM-systeem in gebruik is genomen en processen opnieuw zijn ingericht. Van de medewerker wordt gevraagd een actieve bijdrage te leveren aan het verder vervolmaken van dit systeem.

Kennis en kunde

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een afgeronde financiële opleiding en een denk- en werkniveau van minimaal mbo+, die relevante ervaring heeft en klaar is voor een nieuwe uitdaging.

Uiteraard kun jij je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken. Je kunt overtuigend zijn en scherpe analyses maken. Tegelijkertijd kun je je goed verplaatsen in de uitdagingen van de business en ben je in staat te denken in oplossingen.

Ervaring met Exact Online en Microsoft Dynamics is een pré.

Profiel

  • De medewerker Finance heeft ervaring in administratieve functies, komt goed tot zijn recht in een klein team, durft te zeggen wat hij of zij ergens van vindt en is secuur.
  • Het zou helemaal mooi zijn als je ook nog in bezit bent van je motorrijbewijs en/of affiniteit hebt met de motorsport.
  • Sowieso beschik je over de volgende competenties: ondernemerschap, initiatief, creativiteit, resultaatgerichtheid en nauwgezetheid.
  • Na een gedegen inwerkperiode ben je in staat op onderdelen het hoofd Finance bij afwezigheid te vervangen.

Beloning

De KNMV kent een prima beloning voor haar medewerkers. Naast een goed salaris bestaat deze uit een eindejaarsuitkering van 3% en het jaarlijkse vakantiegeld.

Word jij onze nieuwe collega?

Voor meer informatie over de functie en over het werken bij de KNMV kun je contact opnemen met Hans Leenstra, directeur Bedrijfsvoering: 06-225 473 25 / h.leenstra@knmv.nl

Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie – met CV – vóór 2 maart a.s. naar Sandra Wijkamp: s.wijkamp@knmv.nl.