BMAC zoekt verkeersregelaars voor La Vuelta


Tom van Appeldoorn - 23 februari, 2022

Team Motorbegeleiding BMAC uit Borculo is op zoek naar motorverkeersregelaars tijdens de ronde van Spanje (La Vuelta) die van 19 tot 21 augustus in Nederland van start gaat.

Het gaat met name om de zondag wanneer de internationale wielrenners een etappe rijden met als begin en eindpunt Breda. Voor deze dag is BMAC nog naarstig op zoek naar motorrijders die willen meehelpen op het evenement tot een succes te maken. Dit kan door je in te zetten als verkeersregelaar. Als motorrijder verplaats jij je gemakkelijk via achterwegen om op tijd klaar te staan op de volgende post.

Ben je nog niet bekend met het werk als verkeersregelaar? De BMAC verzorgt een online instructie waarbij je leert hoe je dit kan worden. Daarnaast wordt er tijdens het evenement gezorgd voor lunch en warme maaltijden, duidelijk post- en taakinstructies en – natuurlijk – een dagvergoeding voor jouw aanwezigheid. Meer informatie? Stuur een e-mail naar verkeer@bmac-borculo.nl.

Naast de zondag rijdt La Vuelta ook op vrijdag en zaterdag over ’s lands wegen. Voor de vrijdag en zaterdag zijn inmiddels voldoende verkeersregelaars, maar er is een reservelijst waarvoor jij je kunt inschrijven. Mochten er afmeldingen zijn dan zal er contact opgenomen worden. Inschrijven voor één van de drie dagen kan via dit online formulier van BMAC.