Patrick te Veldhuis benoemd tot Official van Verdienste

Patrick te Veldhuis (rechts) met Patrice Assendelft (links)

Bas Vis - 10 december, 2022 FOTO - Patrick te Veldhuis (rechts) met Patrice Assendelft (links)

Patrick te Veldhuis is door de KNMV benoemd tot Official van Verdienste. Uit handen van directeur-bestuurder Patrice Assendelft ontving Patrick het bijbehorende speldje.  

Officials en andere vrijwilligers zijn onmisbaar voor de Nederlandse motorsport. Zonder hun inzet is het houden van wedstrijden simpelweg onmogelijk. Die inzet wordt gezien en gewaardeerd. De titel Official van Verdienste is bedoeld voor officials die zich binnen hun werk voor de KNMV op een bepaalde manier onderscheiden.

Onder andere bij Patrick is dit zeker het geval. Je kan hem letterlijk en figuurlijk niet missen bij menig KNMV-motocrosswedstrijd. Geen officials-klus is hem te gek en hij is altijd in voor een praatje en een vriendelijk woord. In het bijzonder is hij zeer betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van de opleiding/opfriscursus die gegeven wordt aan baancommissarissen.

Eind november werden tijdens de jaarlijkse feestelijke bijeenkomst voor vrijwilligers ook Stefanie van de Meeberg en Jeroen Soer al benoemd tot Official van Verdienste. Patrick was toen verhinderd, vandaar dit uitgestelde moment op de KNMV-burelen op Papendal.