Korting op MOTORbeurs Utrecht voor KNMV-leden


Bas Vis - 15 december, 2022

Na twee jaar afwezigheid kan je in 2023 ein-de-lijk weer naar MOTORbeurs Utrecht! Van 23 tot en met 26 februari 2023 is de Jaarbeurs dé plek waar je als motorliefhebber moet zijn.

Want MOTORbeurs Utrecht biedt alle antwoorden op de vraag: wat ga jij dit seizoen met jouw motor doen? Je vindt er een unieke mix van de nieuwste motoren van fabrikanten, een divers aanbod occasions, de nieuwste kleding & accessoires, diverse clubs, verenigingen én goede aanbiedingen.

Korting voor KNMV-leden

Als KNMV-lid vind je in de KNMV-app (in het tabblad ‘Korting’) een kortingspas waarmee je jouw tickets voor MOTORbeurs Utrecht voordelig kunt bestellen. In de KNMV-app log je in met de gegevens van jouw KNMV-account. Hulp nodig met de app of account? Kijk dan hier.

Over MOTORbeurs Utrecht

Al meer dan 35 jaar is MOTORbeurs Utrecht een uniek evenement waar echt alles op gebied van motorrijden bij elkaar komt. De focus ligt op de totaal beleving en je kunt als bezoeker je hart ophalen met alles wat met motorrijden te maken heeft.

Naast vraag en aanbod van motoren, gerelateerde producten, diensten en locaties zijn er ook workshops, activiteiten, demonstraties en hangt er een gezellige sfeer op uitnodigende terrassen. Je loopt als het ware je volgende motoravontuur tegemoet, waarbij je je van A tot Z laat inspireren door een unieke mix van motoren en artikelen in alle soorten en maten. De grote vraag aan jou is: Wat ga jij dit seizoen met je motor doen?

Alles voor de motorliefhebber

Je vindt op MOTORbeurs Utrecht alle producten voor motorrijders, van motor tot motorkleding, van helm tot slot, van aanhanger tot navigatie, van onderdelen tot verzekeringen. Ook alles op reisgebied voor de actieve rijder, van hotelhoppen in Duitsland tot rallyrijden in Marokko, van een rondreis door Mongolië tot een cursus op het circuit. Je scoort op MOTORbeurs Utrecht tweedehands motoren, maar ook de nieuwste modellen bij de importeurs. Daarnaast zijn er nog 5 nieuwe thema’s waar horeca, activiteiten en specifieke exposanten met hun producten en diensten aanhaken zodat jij je daar helemaal in kunt onderdompelen. Al met al, alles wat de interesse heeft van de motorrijder. 

Meer informatie over de MOTORbeurs vind je hier.