Geen supermoto in Den Dungen op 2 en 3 juli


KNMV - 26 april, 2022

De BeNeCup- en NK supermotowedstrijden die op 2 en 3 juli georganiseerd zouden worden in Den Dungen, kunnen helaas geen doorgang vinden en vervallen op de kalender.

De organisatie van dit evenement heeft ons laten weten problemen te ondervinden met het opzetten van dit evenement op de nieuwe locatie die voor 2022 gevonden is. Dit heeft ermee te maken dat er een aantal bedrijven in de buurt van deze locatie is die een 24-uursopenstelling geniet. Met één van deze bedrijven kan helaas geen overeenstemming gevonden worden om het evenement te kunnen organiseren. Daardoor kan het evenement helaas niet doorgaan.

Een alternatief zou zijn om terug te gaan naar de oude locatie, maar deze is inmiddels niet meer beschikbaar vanwege nieuwe bebouwing. Voor volgend jaar zal er daarom, opnieuw, naar een nieuwe locatie gezocht moeten worden.

Het wedstrijdweekend zal in zijn geheel komen te vervallen op de kalender. Een geüpdatete versie van die kalender vind je op de bekende plek op de supermotopagina op onze website.