Afgelasting ONK Motocross Varsseveld 24-10


KNMV - 19 oktober, 2021 FOTO - Shot Up Productions

De geplande ONK motocrosswedstrijd van zondag 24 oktober in Varsseveld kan helaas niet doorgaan vanwege een te slechte conditie van de baan.

Op zondag 3 oktober heeft VAMAC Varsseveld een ONK motocrosswedstrijd voor solorijders georganiseerd. Deze wedstrijd moest halverwege worden geannuleerd omdat het circuit in een te slechte staat verkeerde om nog verantwoord verder te rijden. Sinds die wedstrijd heeft de club door de weersomstandigheden nog geen gelegenheid gehad om het circuit te herstellen en klaar te maken voor een volgende wedstrijd. Deze gelegenheid gaat er mede vanwege de weersverwachting van deze week ook niet meer komen. Om die reden acht de club het niet mogelijk om de wedstrijd van zondag door te laten gaan.

Iedereen die zich reeds inschreven had zal zo spoedig mogelijk het inschrijfgeld teruggestort krijgen. Een geüpdatete motocrosskalender is te vinden onder ‘wedstrijddocumenten’ op onze site.

Abrupt einde seizoen

Hiermee komt de competitie voor de zijspan- en quadklassen jammer genoeg abrupt tot een einde, wat eerlijk gezegd passend is bij het verloop van dit seizoen. De kampioenen zijn hiermee ook bekend. De KNMV zal de top 3 van iedere klasse de bekers toesturen. Verder zal de KNMV zich gaan voorbereiden op een nieuwe seizoen. De eerste aanzet hiervoor is gegeven door de Expertgroep die zich over het reglement van 2022 heeft gebogen. Verdere informatie over het reglement voor 2022 zal spoedig bekend worden gemaakt.