Op zoek naar lokale KNMV-vertegenwoordigers


KNMV - 24 november, 2021 FOTO - ©foto Eric Brinkhorst

Al vele jaren zet de KNMV zich in voor de belangenbehartiging van motorrijders. Dat doen we op alle overheidsniveaus. Volgend jaar schakelen we dit werk verder op door een grote stap te maken op lokaal en regionaal niveau. In 2022 zal de KNMV namelijk met vertegenwoordigers door het hele land meedoen in lokale discussies die motorrijden en motorrijders aangaan.

De KNMV is op (inter)nationaal niveau al zeer betrokken bij de politieke agenda. Komend jaar tillen we dit naar een hoger niveau door ook lokaal actiever te worden. Dit doen we omdat er in ons land steeds meer meningen en stemmen te horen zijn. Zeker als het gaat om lokale problemen, is het momenteel zo dat ‘de motorrijder’ vaak in het verdomhoekje wordt gedrukt met slechts beperkte mogelijkheden om van zich te laten horen.

Alleen al in het afgelopen jaar hebben we gezien dat er veel speelt op lokaal en regionaal niveau. Kijk bijvoorbeeld naar kwesties als de Posbank, de binnenstad van Deventer en het Limburgse heuvelland. Met lokale mensen die het hele jaar ter plaatse zijn, blijven wij als bond altijd volledig op de hoogte van wat er precies speelt. Vanuit die positie kunnen we nog sneller handelen wanneer dit nodig is. Deze vertegenwoordigers zullen in die zin als de ogen, oren en mond van de KNMV fungeren in de regio. Op die manier hebben lokale motorrijders maar ook de media, overheden, belangenorganisaties en andere partijen een aanspreekpunt dat samen met het KNMV bondsbureau (waar nodig) actie kan ondernemen.

Komend jaar gaan we daarom op zoek naar vertegenwoordigers die namens de KNMV kunnen en willen deelnemen aan lokale kwesties die motorrijders aangaan. Mensen die affiniteit hebben met het motorrijden en die in staat zijn emoties en feiten gescheiden te houden en in die zin objectief kunnen handelen. Dit doen we door het hele land.
Momenteel kijken we naar de juiste manier waarop we deze zoektocht gaan inrichten. Binnenkort brengen we je verder op de hoogte. Houd onze pagina’s daarom in de gaten.