Kaartverkoop Motorfest ’21 gestart, gratis voor KNMV’ers

Motorfest '21 - 11 & 12 september 2021

Bas Vis - 17 juni, 2021 FOTO - Motorfest '21 - 11 & 12 september 2021

We zijn toe aan feestje, toe aan een gezellig en groots treffen van motorrijders. Anderhalf jaar lang mocht er immers weinig tot niets georganiseerd worden, maar het kan weer!

Daarom presenteert de KNMV, samen met Motorrijders.nl, op 11 en 12 september Motorfest ‘21!

Motorfest ’21 is een geweldige dag uit voor elke motorrijder en -sporter, van jong tot oud, van KTM tot BMW. Verken de bike show, test gloednieuwe motoren tijdens een rondrit door de omgeving, ontspan, geniet van goed eten en het elkaar ontmoeten en van klasse acts: het U2-tribute van de 3JS, Tim Akkerman speelt Bruce Springsteen, topzangeres Lisa Lois overdondert met haar stem en gitarist Jan Kanis brengt soul en blues onweerstaanbaar samen.

Bovendien komen er op Motorfest.nl prachtige gpx-routes vanuit alle windstreken voor de heen- en terugreis naar Papendal. Dus die topdag begint al bij jou thuis.

En is dat het? Nee, maar we verklappen nog niet alles…

Kaartverkoop

Entreekaarten zijn nu te koop in de ticketshop. Als je er snel bij bent betaal je met de kortingscode EARLYBIRD slechts 14 euro voor een dagkaart (in plaats van 17,50 euro). Maar let op: deze Early Bird-entreekaarten zijn beperkt beschikbaar: op=op!

Gratis kaart voor KNMV-leden

Als KNMV-lid kun je een gratis kaart reserveren. Hieronder lees je hoe dit werkt.  Dat regel je eenvoudig op deze pagina. Log daar in met jouw KNMV-relatienummer en kies bij tickets bestellen voor 11 of 12 september.

Ook is het mogelijk meteen kaarten bij te kopen voor anderen. Als je snel reserveert kun je die extra kaarten scoren voor 14 euro per stuk (in plaats van 17,50 euro). Gebruik daarvoor bij het afrekenen de kortingscode EARLYBIRD. Maar let op: deze Early Bird-entreekaarten zijn beperkt beschikbaar: op=op!

Alles over Motorfest ’21 vind je op motorfest.nl.