Seizoensstart Dutch Masters of Motocross verplaatst naar Oldebroek (17 april)


Bas Vis - 22 januari, 2021

De eerste ronde van Dutch Masters of Motocross 2021 is verplaatst naar Oldebroek op 17 april. Dit omdat de DMoMX-wedstrijden in Harfsen (21 maart) en Oss (28 maart) niet doorgaan op de geplande data.

De organisatoren en de KNMV moeten helaas vaststellen dat de lockdown, aangescherpte maatregelen, negatieve reisadviezen en onzekerheid door de coronacrisis het onmogelijk maken om eind maart al volwaardige DMoMX-evenementen neer te zetten. Een grote teleurstelling, met name voor MC Hamac Harfsen en Stichting Motorcross Oss. Zij zaten al midden in de voorbereidingen van twee geweldige wedstrijddagen.

Voor zowel Harfsen als Oss zoeken we naar een nieuwe datum, later in het seizoen. Op dit moment bestaat de kalender van DMoMX 2021 uit Oldebroek (17 april), Arnhem (2 mei) en Rhenen (5 juni).

Kalender ONK

Goed om te weten: de start van het ONK Motocross in Gemert (7 maart) en Boekel (13 en 14 maart) staat, ondanks de onzekerheid door de voortdurende coronamaatregelen, nog wel overeind. De organisatoren van deze wedstrijden wachten met een beslissing tot er begin februari meer bekend wordt over de verdere aanpak van de coronacrisis.