KNMV en BMW R nineT + R 18 MotorMeetup – 10 september


Tom van Appeldoorn - 06 augustus, 2021

Nu veel evenementen nog steeds niet door kunnen gaan, is er één ding dat gelukkig wel kan: motorrijden! Een fijne dagroute door een mooi gebied met een groep of een uitdagend rondje door de stad in je uppie; op de motor beleef je wat welverdiend plezier buitenshuis. Is er iets mooier?

En of! Door te rijden op een splinternieuwe motor bijvoorbeeld. Samen met BMW Motorrad Nederland maken wij dat voor een select aantal KNMV’ers mogelijk. Dat doen we tijdens de R nineT + R 18 MotorMeetup op vrijdag 10 september. Op een mooie route in de weide omgeving van Arnhem, bieden we je de kans om de imposante R 18 en stijlvolle R nineT’s te ervaren. Daar wil je toch bij zijn?

  • Wanneer: vrijdag 10 september
  • Startlocatie: Simako-BDM Elst
  • Tijd: 09:00 – 15:30 uur (lunch inbegrepen)
  • Toegang: KNMV-leden 20,-
    Introducees 30,-

BMW Motorrad Nederland zorgt voor de motoren. Dit zijn alle verschillende modellen van de R nineT en van de R 18. In totaal is er plaats voor veertien rijders.

Persoonlijk

We rijden bewust met een kleine groep omdat deze BMW MotorMeetup draait om persoonlijke ervaringen. Hoe groter de groep, hoe lastiger dit wordt volgens ons. Op deze manier krijgt iedereen alle aandacht, doordat alle vragen gesteld kunnen worden en is het op de route makkelijker om als groep bij elkaar te blijven.

Meerijden met deze MotorMeetup? Geef je dan op via de link. Vergeet daarbij niet jouw KNMV-account te activeren of aan te maken.