Geen grasbaanraces in Annen in 2020

Start Roden Finale Dutch Open Grass Track 2019

Bas Vis - 25 mei, 2020 FOTO - Jesper Veldhuizen / Baansportfansite.nl

De grasbaanraces in Annen op 6 september gaan niet door vanwege de coronacrisis. Op deze pagina vind je de nieuwe kalender voor de baansport.

Reactie organisator MC Annen:

“Het bestuur van MC Annen heeft met pijn in het hart de beslissing genomen om dit jaar geen wedstrijd te organiseren. Het is op dit moment niet verantwoord om te beginnen met de voorbereidingen van een evenement waar begin september duizenden toeschouwers zijn te verwachten. De gezondheidsrisico’s zijn te groot en de kans, dat de gemeente voor een dergelijk evenement een vergunning af zal geven is heel erg klein.”

“Dit besluit betekent, dat de Ototec grasbaanraces op zondag 6 september dus niet gereden zullen worden. Het bestuur van MC Annen hoopt op begrip voor deze beslissing en vertrouwt erop, dat we in september 2021 alle vrijwilligers, adverteerders, sponsoren, rijders en toeschouwers wel weer op de Brink zullen zien zodat we met elkaar weer kunnen genieten van onze prachtige sport.”

De KNMV kijkt ondertussen naar wat er dit seizoen wél mogelijk zal zijn. Het wordt moeilijk, maar we proberen samen met de clubs voor elke tak van motorsport evenementen te realiseren.