Inzamelingsactie voor gezin overleden Erwin Robins

Erwin Robins

Bas Vis - 04 maart, 2020

Vanuit de crosswereld is een inzamelingsactie gestart om het gezin van de overleden Erwin Robins financieel enigszins te kunnen ontlasten.

Erwin kwam afgelopen om het leven bij een ernstig ongeval in Frankrijk. Daarbij waren ook zijn vader, zoon en de voorzitter van MC Deurne betrokken.

Erwin was actief als bestuurslid bij MC Deurne. Als KNMV-motorsporttrainer begeleidde hij daar ook de jeugd én was hij nauw betrokken bij onze nationale selectie.

Zijn overlijden schokt de hele Nederlandse crosswereld. De inzamelingsactie is een teken van saamhorigheid in de crosswereld en bedoeld als steun voor Erwins vrouw Amanda en hun gezin met vier kinderen in deze zeer zware tijd.

Bijdragen

Meedoen aan de crowdfundingactie kan op deze pagina van doneeractie.nl.

Over Erwin

Onderstaande komt rechtstreeks van de donatiepagina:

“Erwin leefde voor zijn gezin, familie, vrienden en natuurlijk  “DE CROSS” Hij ademde motocross, dat was zijn lust en zijn leven!

Deze topper laat zijn vrouw en 4 jonge kinderen achter: Amanda van Gennip (40) en zijn kinderen Senna (14) Ryan (11) Dean (8)  & Dana (3).

Dit jonge gezin heeft zware jaren achter de rug, Amanda was ziek en pas recent herstellende. Erwin, vrienden en familie moesten alle zeilen bij zetten om het “normale” gezinsleven door te laten gaan. De kinderen moesten naar school en er moest gezorgd worden dat ze ook naar de verschillende sportclubs en andere activiteiten konden konden en niet te vergeten het ook zoveel mogelijk zorgen om de kinderen ook kind te laten zijn.

Erwin is een zeer gerespecteerd persoon in de motocrosswereld. Motocross is hem met de paplepel ingegoten door vader Harry (die zelf ook gereden heeft ) waarna Erwin ook met het crossvirus besmet werd  en niet geheel onverdienstelijk een mooie Crosscarrière heeft gehad. Menig motocrosser kent Erwin om zijn tomeloze inzet, perfectie en het feit dat hij als een van de weinige een hele manche op de motor bleef zitten i.p.v. tussendoor te gaan staan.!! De laatste jaren was hij Jeugd MX trainer en zoals wel bekend verzorgde Erwin trainingen voor de jeugd bij M.C. Deurne en trainingsstages in het buitenland.

De goedlachse, altijd vrolijke, oh zo behulpzame Helmonder uit Someren *ERWIN ROBINS* THE BUTCHER is er niet meer maar zal in ieders gedachte en herinnering voortleven.

Deze geweldige gezinsman, sportfanaat in hart en nieren mag nooit vergeten worden en zal voortleven in ieders gedachten.

Zijn gezin mogen we niet vergeten, om Amanda en de kinderen financieel te ontlasten in deze zware tijd zodat zij zich kan richten op het gezin, en zo ook aan rouwen toe kan komen in plaats van zichzelf zorgen te maken hopen wij dat deze crowdfunding een beetje verlichting kan brengen in deze zware en onzekere tijd.

Wij willen langs deze weg iedereen bedanken die het gezin een warm hart toe draagt en een donatie wil doen.

Laten we als 1 grote familie dit gezin steunen en massaal doneren.

Alle donaties, groot of klein kan worden op prijs gesteld en zijn zeer welkom.”