Nieuwe motorsportkalenders seizoen 2020

SupermotoPics / Gerwin van Rosmalen

Bas Vis - 30 juni, 2020 FOTO - SupermotoPics / Gerwin van Rosmalen

Na maanden van strenge maatregelen en onzekerheid zijn we eindelijk op de weg terug… Hier zijn de nieuwe KNMV-kalenders voor 2020!

Het was geen gemakkelijke puzzel. Het is dankzij het enthousiasme van clubs, vrijwilligers, officials, sponsoren en onze eigen sportsecretarissen dat het is gelukt. Alle betrokkenen zijn wij dan ook zeer dankbaar. De verloren eerste seizoenshelft krijgen we er niet mee terug. Maar door de inzet van al deze mensen kunnen we toch nog het maximaal mogelijke uit dit motorsportjaar halen.

Kalenders

Op deze pagina’s kun je de nieuwe kalenders downloaden. Ze staan een eindje naar onderen, bij de wedstrijddocumenten.

Protocollen

Het blijft nodig om te werken met protocollen. Dit zijn er twee: een sportgeneriek protocol (voor alle sporten) én een sportspecifiek protocol (alleen voor motorsport). Afgelopen week zijn beide geüpdatet. Je vindt ze op deze pagina.

Neem ze alsjeblieft goed door. Voor het goede verloop van een wedstrijdweekend is het van belang dat alle aanwezigen de regels kennen. Zo blijft bijvoorbeeld 1,5 meter afstand houden belangrijk, maar mag er wél publiek aanwezig zijn. Voor de clubs is er (naast het bestaande medisch reglement) ook nog een aanvullend medisch protocol. Deze staat bij de andere protocollen.

Mocht er voor een competitie of evenement aanvullende informatie relevant zijn, dan zal dit via de mail aan de deelnemers worden gemeld. Dergelijke informatie is ook altijd terug te vinden in de wedstrijdkalender op KNMV.nl.

Met vragen over de kalenders en protocollen kun je bij ons terecht via sport@knmv.nl.

Tot slot, dank voor jouw geduld en begrip in deze nog altijd moeilijke tijd. We zien je graag binnenkort op de baan!