Wegracers, schrijf je in voor de KNMV Trainingsdagen!

Eddie de Boer en Sven Doornenbal

Bas Vis - 17 januari, 2020 FOTO - Mariska Grob

In navolging van de trainingen in 2019 zal de KNMV ook dit jaar weer een aantal trainingsdagen in Spanje koppelen aan de stages van het opleidingsteam. Daarnaast zal opnieuw in maart de KNMV-voorjaarstraining in Assen plaatsvinden.

Driedaagse training Alcarras

Speciaal voor rijders uit de Supersport 300 en Moto3 is er van 20-22 maart een driedaagse training in Alcarras, Spanje. Op deze technische en uitdagende baan zal een speciaal tijdblok gereserveerd zijn voor rijders in deze lichte klassen. Onder het toeziend oog van verschillende KNMV-trainers kan er gewerkt worden aan het verbeteren van de technische rijcapaciteiten. De training bestaat uit verschillende oefeningen, verdeeld over de drie dagen.

Voor deelname en meer informatie kunnen sporters uit de categorieën Moto3 en Supersport 300 contact opnemen met Barry Veneman op b.veneman@knmv.nl. Inschrijven kan tot 1 maart 2020.

KNMV Voorjaarstraining

Op zaterdag 28 maart 2020 zal op het TT circuit van Assen de jaarlijkse KNMV Voorjaarstraining plaatsvinden. Er wordt gebruik gemaakt van een Type 2-geluidsdag zodat er door internationale rijders zonder beperkingen getest kan worden.

Deelname aan de training op 28 maart staat open voor KNMV-internationale licentiehouders die in 2020 permanent deelnemen aan een van de volgende klassen:

  • FIM WK-klassen: SBK, SSP, EWC, Moto3, Moto2, ETC Moto3
  • IDM Superbike
  • IDM Supersport 600
  • KNMV BeNeLux Trophy Supersport & Superbike
  • IDM Supersport 300 en Yamaha R3 Cup
  • NK Junior 125cc-rijders
  • NK Classics

Aan de KNMV Voorjaarstraining op 28 maart zijn geen kosten verbonden.

Voor deelname aan de training kunnen sporters een email sturen naar sport@knmv.nl. Vermeld daarin:  naam, KNMV-relatienummer, bevestiging klassedeelname 2020, motormerk en type. Inschrijven kan tot 1 maart 2020.