Meld je nu aan voor een KNMV motortraining in 2020

KNMV motortrainingen

Frank Andringa - 06 januari, 2020 FOTO - Meld je aan voor de KNMV-trainingen dit jaar

Heb je zin in een dag fun en wil je ondertussen jouw motor volledig onder controle krijgen en een pro in het rijden van bochten worden? Of wil je een dag uit met motorrijders waarbij je risico’s in het verkeer beter leert herkennen en zo de kans op ongelukken verkleint? Meld je nu aan voor een KNMV motortraining in 2020.

Met je Allroad van het asfalt af, meer ervaring krijgen bij het rijden in groepen of je eigen motor leren onderhouden. De KNMV Riders Academy biedt vele trainingen om je te ontwikkelen tot een nog betere motorrijder dan je nu al bent. Daarbij gaan plezier en leren hand in hand.

Alle trainingen worden gegeven door gespecialiseerde KNMV-trainers. De nadruk ligt op motorrijden. Bij de trainingen op de openbare weg volgen we je met een camera. Aan de hand van de video’s discussiëren we tijdens de lunch over de gereden rit en bijvoorbeeld je plek op de weg.

Verdien korting op je verzekering

Wanneer je deelneemt aan een KNMV motortraining, ontvang je een certificaat van deelname. Hiermee krijg je korting op je KNMV Motorverzekering. Heb je je motor verzekerd bij een andere partij? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Welke motortrainingen kun je volgen bij de KNMV Riders Academy?

Vertrouwen na ongeval

Ben je betrokken geweest bij een ongeval en heb je door deze gebeurtenis een trauma opgelopen die je het plezier van het motorrijden ontneemt? Dan is wellicht de cursus Vertrouwen na ongeval een verstandige keuze. Neem voor meer info contact met ons op.

Korting voor leden

Ben je lid van de KNMV en wil je meedoen aan een motortraining? Dan geven wij 25 euro korting.