MOTORbeurs Utrecht 2020 informatie


Mark Meisner - 13 februari, 2020

Jouw motorseizoen begint op MOTORbeurs Utrecht. Bereid je voor op een dag vól actie met stuntshows, testrijden, demonstraties en motorsport. Het wordt één grote happening waar jij zeker bij wilt zijn! Van 20 t/m 23 februari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Motorliefhebbers kunnen hun hart ophalen op het grootste motorevent van Nederland. Er zijn 300 exposanten en er is voor ieder wat wils! Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte motorfiets, inspiratie voor een motorreis of motorkleding en accessoires? Dan is een bezoek aan MOTORbeurs Utrecht de moeite waard! Hier ruik, voel en ervaar je voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. Naast al het nieuws zijn er rijen vol occasions en is het mogelijk accessoires te scoren; van uitlaten tot navigatiesystemen. Wat je ook nodig hebt: het is er allemaal!

KNMV motorparkeerplaats

Kom op de motor naar de MOTORbeurs Utrecht en parkeer gratis en veilig op de KNMV motorparkeerplaats in hal 2.

Plattegrond-Motorparkeerplaats-2020
Klik voor een grotere afbeelding

Leden krijgen een warm presentje!

Op vertoon van jouw (digitale) ledenpas ontvang je op de KNMV-stand een leuk presentje. Loop bij ons langs bij de ingang van de Motorparkeerplaats. Wij staan tegenover de ingang van hal 8.

Plattegrond

Hier vind je de plattegrond van MOTORbeurs Utrecht 2020. De KNMV staat in de corridor tegenover hal 8.

Actie Alpine Gehoorbescherming

Goede filteroordoppen voor motorrijders zijn onmisbaar. Bij Alpine Hearing Protection kun je tijdens MOTORbeurs Utrecht speciale Alpine MotoSafe Custom 4D oordoppen op maat aan laten meten voor slechts € 99 (i.p.v. € 138,95), incl. verliesverzekering en Clean. Schrijf je alvast in via www.Alpine.nl/MOTORbeurs en win je aankoopbedrag terug! Heb je al oordoppen? Laat ze dan gratis controleren bij Alpine in hal 11.

Nieuw dit jaar! Electrocross

In samenwerking met Electrocross gaan we crossen. Het is fun, biedt een hoop actie en geeft een hoop adrenaline! In hal 12 wordt een uniek parcours aangelegd met dé perfecte tracks voor iedereen. Ga de uitdaging aan en ervaar het gevoel van het rijden op een elektrische crossmotor. Als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen; het is mogelijk voor kinderen vanaf 6 jaar, maar het is ook supertof om te doen voor volwassenen.

Testparcours

Wil jij weten hoe jouw (nieuwe) favoriete motor voelt? Op MOTORbeurs Utrecht is het mogelijk om op de stands van exposanten proef te zitten op de nieuwste modellen en kun je een motor van alle kanten bekijken. Daarnaast kun je ‘m ook nog eens gelijk proberen op het 4.000 m2 testparcours. Geweldig toch? Lees meer

Openingstijden

Donderdag 20 februari – 10:00 uur – 21:00 uur
Vrijdag 21 februari 10:00 uur – 21:00 uur
Zaterdag 22 februari – 10:00 uur – 18:00 uur
Zondag 23 februari – 10:00 uur – 18:00 uur

Ga naar MOTORbeursutrecht.nl voor meer informatie.