Hoe bekend zijn onze leden met gehoorbescherming tijdens het motorrijden?


Manouk Weterings - 26 februari, 2020

Afgelopen maand is er enquête verspreid over gehoorbescherming tijdens het motorrijden. Deze enquête is opgesteld in samenwerking met onze partner Alpine hearing Protection. Uit de enquête blijkt dat vrijwel alle leden bekend zijn met het feit dat windruis tijdens het motorrijden, gehoorschade kan veroorzaken. Om die reden draagt een heel groot deel van onze leden dan ook oordoppen.

Oordoppen op maat worden het meest gedragen, gevolgd door universele filter oordoppen en als laatste schuim- of wax oordoppen. Een groot deel van deze mensen heeft dan ook doppen van Alpine en schaffen deze vaak aan op de MOTORbeurs, bij de audicien of via Alpine.nl

Bedankt voor jouw deelname, met alle cijfers hebben wij een helder beeld gekregen over het gebruik van gehoorbescherming. Voor de winnaars van de Alpine oordoppen gaan vandaag de pakketjes op de bus. Veel plezier ermee!

Heb jij nog geen gehoorbescherming? KNMV-leden krijgen korting bij de aanschaf van gehoorbescherming. Op mijn.knmv.nl vind je de benodigde kortingcodes!