KNMV organiseert NK Junior Moto Racing 2021

Delano Greven (foto: Mariska Grob)

Bas Vis - 04 december, 2020 FOTO - Delano Greven (foto: Mariska Grob)

Met ingang van seizoen 2021 ligt de organisatie van het NK Junior Moto Racing bij de KNMV.

In 2018 heeft de KNMV een nieuwe koers ingezet met betrekking tot de organisatie van het kampioenschap voor minibikes en lichte motorfietsen. Destijds hebben wij Motorclub Assen en Omstreken in samenwerking met LDP International B.V. bereid gevonden om de rol van organisator voor de gehele competitie op zich te nemen. Zij hebben een mooie basis gelegd voor de NK Junior Moto Racing-competitie zoals wij die nu kennen.

Door de coronacrisis is de KNMV gedwongen in financieel opzicht andere keuzes te maken. Dit hebben we ook besproken met de Motorclub Assen en Omstreken. Helaas hebben de gesprekken niet geleid tot een continuering van de samenwerking. Hierdoor zal de organisatie van het NK Junior Moto Racing voortaan door de KNMV zelf worden ingevuld. De KNMV dankt Motorclub Assen en Omstreken als ook LDP International B.V. voor de prettige samenwerking.

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Met ingang van heden staat alles over het NK Junior Moto Racing op de KNMV-website. Dit betekent dat alle informatie (wedstrijdkalender, tijdschema, alle reglementen, etc.) op deze nieuwe pagina wordt gepubliceerd. Daarnaast houden wij ouders, rijders en andere betrokkenen in aanloop naar het nieuwe seizoen met regelmaat per e-mail informeren over de stand van zaken.