Kalender NK Junior Moto Racing 2021

foto: Mariska Grob

Bas Vis - 18 december, 2020 FOTO - foto: Mariska Grob

De wedstrijdkalender voor het NK Junior Moto Racing 2021 staat online! je vindt ‘m op deze pagina!

Wedstrijdkalender 2021

De kalender voor 2021 staat nu online:  We beginnen op zaterdag 10 april met een vrije training. Het wegraceseizoen 2021 wordt geopend en afgesloten met een raceweekend (zaterdag en zondag) in Assen op de TT Junior Track.

Daarnaast is het wedstrijdprogramma op sommige dagen afwijkend van elkaar. Zo kan het circuit in Veldhoven niet worden aangepast voor minibikes en is deze baan dus voor deze klassen minder geschikt. Daarentegen gaan wij nu een keer extra naar Staphorst, waar de tweede keer alleen op het kleine circuit wordt gereden en daarmee alleen de minibikes-klassen en de Molenaar NSF100 Cup op het programma staan.

Startlicentie en Junior Track-abonnement 2021
Inmiddels kun je jouw Startlicentie Junior Racing voor 2021 aanvragen. Deze licentie kun je met jouw eigen relatienummer in de ‘Mijn KNMV’-omgeving aanvragen. Nadat je bent ingelogd kun je kiezen voor ‘Mijn Sportlicenties’. Daarna kies je voor optie 3: ‘ik wil deelnemen aan (inter)nationale wedstrijden of offroadritten’. Vervolgens kun je jouw Startlicentie Junior Racing aanvragen.

Indien je eveneens een Junior Track-abonnement wenst aan te vragen, dien je als eerste jouw aanvraag voor de Startlicentie Junior Racing volledig te hebben afgerond, inclusief de betaling. Wanneer je (nog steeds) ingelogd bent, kies je voor ‘Mijn Sportlicenties’. Daarna kies je voor optie 4: ‘ik wil een Junior Track-abonnement aanvragen’. Ook deze aanvraag dien je dan volledig af te ronden en te betalen.

Reglementen
Naar verwachting zijn volgende week de reglementen gereed voor publicatie. Uiteraard zullen wij jou dit melden zodra dit het geval is.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via sport@knmv.nl.

Laten we met z’n allen hopen op een geweldig motorsportjaar, zonder de tegenslagen van 2020. Voor nu wens ik je alvast fijne feestdagen en succes met de voorbereiding op komend seizoen!