Nationale titels voor Van Drunen, Van Drunen en broertjes Van Megchelen


Frank Andringa - 07 oktober, 2019

Lotte van Drunen heeft zaterdag op De Vennebulten in het Gelderse Varsseveld haar derde Nederlandse titel gegrepen. Daarnaast waren er ook titels voor Douwe en Torre van Mechgelen en Jason van Drunen.

ONK85 Kleine Wielen

Douwe van Mechgelen heeft onbedreigd het ONK 85cc Kleine Wielen op zijn naam geschreven. De Belg begon in het Gelderse zand met een haast onoverbrugbare voorsprong aan de laatste wedstrijd van het seizoen. De winst in de eerste heat ging naar Harrison Greenough, de tweede heat was een prooi voor Vince de Haas. Een tweede en derde plek in beide manches was voor Van Megchelen meer dan voldoende om de titel mee naar België te nemen.

ONK65 Grote Wielen

Lotte van Drunen blijft maar imponeren. De Sliedrechtse pakte in Varsseveld haar derde nationale titel in haar carrière. Van Drunen won de eerste manche, maar moest in manche twee haar concurrent Gyan Doensen voor laten gaan. Hij mag zich nummer twee van Nederland noemen.

ONK65 Kleine Wielen

Jason van Drunen is zaterdag Nederlands kampioen in de 65cc kleine wielen geworden. Op circuit De Vennebulten pakte hij in de eerste heat zijn zesde zege van het seizoen en kroonde zich tot kampioen. De tweede manche ging naar Dex Kooiker, die daarmee ook tweede eindigde in het ONK.

ONK50

In de 50cc ging de titel naar Torre van Mechgelen. De Belg haalden met een derde en vierde plek in Varsseveld voldoende punten voor de Open Nederlandse titel. De winst in Gelderland ging in beide manches naar Kenzo Jaspers, die als tweede eindigde in het kampioenschap.