Toerkalender 2020

Toeren

Marc Te Witt - 12 november, 2019 FOTO - Toeren

Aanmelden van toerritten via KNMV-website

[update]

Sommige clubs ervaren een probleem bij het invoeren van de juiste latitude & longitude én het aanvinken van de type navigatie. Met name in FireFox. Wij adviseren dan ook om de ritten dan in een andere browser in te dienen. Het is bekend en wordt op korte termijn verholpen.

Het toerseizoen zit er helaas bijna op. Meerdere clubs zijn al druk bezig met de toerritten voor 2020. Voor het aanleveren van de toerritten voor de KNMV toerkalender 2020 is er een online aanmeldmodule gemaakt.

Als club kun je via een makkelijke en snellere manier de toerritten zelf aanmelden, wijzigen én/of inschrijvingen controleren via een club-login via de KNMV website.
De inloggegevens voor jouw club zijn inmiddels verstuurd naar de toercommissaris. Heb je deze niet ontvangen, neem dan contact met ons op via toer@knmv.nl.

Hoe gaat het in zijn werk?
Voor het aanmelden van de toerritten is het belangrijk om alle gegevens bij elke rit dit jaar goed in te vullen! We zijn er van op de hoogte dat het voor sommige clubs dan best veel werk is, maar zie het als een investering in de toekomst. Vanaf volgend jaar zijn we voornemens om een kopieerfunctie in te bouwen.

Sommige gegevens zijn verplicht en andere gegevens niet. Voor het aanmelden, wijzigen en het controleren van inschrijvingen zijn er simpele invulformulieren gemaakt. Daarnaast hebben we  aparte handleidingen geschreven:

  • Handleiding toerrit aanmelden
  • Handleiding toerrit aanpassen
  • Handleiding deelnemers inschrijven én controleren

Tot maandag 2 december kunnen clubs de ritten indienen. In de tussentijd controleren én publiceren we toerriten waar kan. Hoe eerder je de ritten indient, des te sneller je op de kalender van 2020 komt te staan.
NB. Clubs die de toerritten bij ons hebben aangeleverd, deze worden op het laatste moment door ons ingevoerd, dus mocht je dit zelf kunnen/willen doen, dan staat de rit sneller op de kalender.

Heb je vragen of suggesties, stuur deze dan naar toer@knmv.nl.