KNMV & Against Cancer slaan handen in één

Samenwerking St. Against Cancer

Marc Te Witt - 05 november, 2019 FOTO - vlnr. Jan Wilms (vz. KNMV), Patrick Boxem (vz. St. Against Cancer) met Bikkel , Patrice Assendelft (alg. dir)

KNMV en Against Cancer gaan een vijfjarige verbintenis met elkaar aan om gezinnen, waarvan een kind is getroffen door kanker, zoveel mogelijk te laten genieten van mooie motorsportmomenten.

Stichting Against Cancer, voorheen Racen tegen Kanker, is ontstaan vanuit de motorsport en organiseert meerdere evenementen voor gezinnen waarvan een kind getroffen is door deze ingrijpende ziekte. Als motorsportorganisatie ondersteunt de KNMV de missie van Against Cancer dan ook volledig; Een glimlach geven aan een kind in zijn / haar race tegen kanker.

KNMV-directeur Patrice Assendelft: “De afgelopen twee jaar heb ik van dichtbij gezien hoe de kinderen en de families in de VIP-Box op TT circuit Assen genieten van een dagje uit. Als we dit als KNMV vaker kunnen doen, dan is dat iets waar we graag aan bijdragen!”

Zo gaan we de komende jaren meer evenementen beschikbaar stellen voor gezinnen én trekken we intensiever op met Against Cancer om te kijken wat we voor elkaar, maar vooral voor de gezinnen, kunnen betekenen.
Om de samenwerking extra glans te geven zal het Motorsport Gala 2019 (in januari 2020) deels in het teken staan van deze samenwerking met onder andere een veiling met unieke items waarop geboden kan worden. De volledige opbrengst komt ten goede van stichting Against Cancer.

Patrick Boxem (voorzitter van stichting Against Cancer) is blij met deze verbintenis: “Motorsport is altijd een belangrijke factor geweest bij onze activiteiten. We zijn dan ook ontzettend blij met de samenwerking met de KNMV. Het is geweldig dat we gezamenlijk kinderen en hun broertjes, zusjes en (groot)ouders een dag even hun zorgen kunnen laten vergeten.”

Meer informatie over de stichting of zelf een bijdrage willen doen, bezoek hier hun website.