Leatherman Meet-up


Mark Meisner - 19 november, 2019

Na veel inspiratie en tips op te hebben gedaan, kunnen we de meet-up met Leatherman en Mike On The Bike als zeer geslaagd zien. Een groep van 25 KNMV leden werd meegenomen in het verhaal achter het Amerikaanse multitool merk Leatherman.

Tim Leatherman ging op reis door Europa en kocht in Nederland een oude Fiat 600, die continu gerepareerd moest worden. Tijdens de daarop volgende reis raakte hij geïnspireerd voor het ontwikkelen van een echt handige multitool, met de tang als leidraad. De meetup stond in het teken van de nieuwste serie de Leatherman Free.

Na deze inleiding over het ontstaan van Leatherman nam Michael, ook wel bekend als Mike On The Bike, ons mee in zijn avontuurlijke reizen. Van schitterende vlaktes en bergtoppen in Noorwegen, de besneeuwde wegen in Duitsland tot de stormachtige Franse Vogezen. Voor ieder land een eigen verhaal met uitleg over zijn motor en bepakking.

Met een goodiebag, tips en tricks van Mike én met een Leatherman Free gingen de aanwezige na een gezellig en geslaagd event weer naar huis!

Benieuwd naar het verhaal achter Leatherman, bekijk dan de documentaire
Benieuwd naar de video’s van Mike, bezoek dan zijn YouTube, Instagram en Facebook kanalen.

Wil jij op de hoogte gehouden worden over verdere KNMV Meet-ups, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.